Gavekort

Naestved storcenter image

Gavekort til Næstved Storcenter kan udelukkende købes i Centerinformationen v. Vinoble. Vilkår gældende for alle gavekort erstatter vilkår på det eksisterende fysiske gavekort.

Pas på gavekortet. Gavekortet er et ihændehaverbevis. Det betyder, at det ikke erstattes, hvis det mistes. Det er altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, som har ret til at indløse det. Gavekortet kan benyttes i alle Næstved Storcenters butikker med undtagelse af Tryg, Kiropraktisk Center og Centerinformationen. Ved brug af gavekortet vil evt. restbeløb blive gemt på kortet til senere brug. Oplysning om saldo på gavekortet kan findes på naestvedstorcenter.dk. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Pålydende værdien af gavekortet kan indløses op til 1 år efter udløbet af gyldighedsperioden ved henvendelse i Centerinformationen. Er pålydende værdi af gavekortet over 300 kr. vil indløsningen ske ved overførsel til en konto i et pengeinstitut. Fundne kort, der ikke tilhører dig, bedes indleveret til Centerinformationen i Næstved Storcenter. Udsteder af gavekortet er Centerforeningen Næstved Storcenter, CVR. 15634588.

Gavekort købt før 1/12 2018

Tjek saldo her

Gavekort købt efter 1/12 2018

Tjek saldo her

Har du husket at ombytte dit gavekort?

 

Centeret startede nyt gavekort-system 1. januar og derfor kan du ikke længere benytte de gamle gavekort.. MEN bare rolig ingen gavekort er tabte! Vi skal bare bede dig om at gå ned i Centerinformationen næste gang du er i nærheden, så bytter de til et nyt fint gavekort.

Vi beklager selvfølgelig ulejligheden men håber på jeres forståelse!

Mvh. Næstved Storcenter

 

Ombytningsproceduren af gavekort sker i overensstemmelse med gældende lovgivning på området.