Næstved Storcenter

Gavekort

Forkæl en, du holder af, med en gave, der med garanti rammer plet! Med et gavekort til Næstved Storcenter kan modtageren selv bestemme, hvad det skal bruges på. Gavekortet kan nemlig benyttes i alle centerets +68 specialbutikker samt i Bilka (Tryg, Næstved Øjenklinik, Rituals, Onfone og Centerinformationen undtaget).

Køb gavekort eller online gavekortbevis

Du kan købe gavekort til Næstved Storcenter i Centerinformationen v. Vinoble. Derudover kan du købe et online gavekortbevis her på vores hjemmeside. Vær opmærksom på, at et online gavekortbevis skal ombyttes af modtageren til et fysisk gavekort i Centerinformationen, før det kan benyttes i centerets butikker. 

Praktisk information

Pas på gavekortet. Gavekortet er et ihændehaverbevis. Det betyder, at det ikke erstattes, hvis det mistes. Det er altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, som har ret til at indløse det. Gavekortet kan benyttes i alle Næstved Storcenters butikker med undtagelse af Tryg, Næstved Øjenklinik og Centerinformationen. Ved brug af gavekortet vil evt. restbeløb blive gemt på kortet til senere brug. Oplysning om saldo på gavekortet kan findes på naestvedstorcenter.dk. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Pålydende værdien af gavekortet kan indløses op til 1 år efter udløbet af gyldighedsperioden ved henvendelse i Centerinformationen. Vilkår gældende for alle gavekort erstatter vilkår på det eksisterende fysiske gavekort. Fundne kort, der ikke tilhører dig, bedes indleveret til Centerinformationen i Næstved Storcenter. Udsteder af gavekortet er Centerforeningen Næstved Storcenter, CVR. 15634588.

Tjek saldo på gavekort

Gavekort købt før 1/12 2018: Tjek saldo her

Gavekort købt efter 1/12 2018: Tjek saldo her

Ombytning af gavekort

Næstved Storcenter startede nyt gavekort-system pr. 1. januar 2020, og derfor kan du ikke længere benytte de gamle gavekort fra før denne dato. Pengene på dit gavekort går dog ikke tabt. Du skal blot henvende dig i Centerinformationen, som vil ombytte dit nuværende gavekort til et nyt. 

Vi beklager ulejligheden!

Mvh. Næstved Storcenter

Ombytningsproceduren af gavekort sker i overensstemmelse med gældende lovgivning på området.