Privatlivspolitik

Kort overblik

Vi tager databeskyttelse alvorligt og det gælder selvfølgelig også for vores modtagere af Næstved Storcenters nyhedsbreve og SMSér i forhold til personoplysninger. Vi informerer dig i det følgende, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke krav og rettigheder du har i forbindelse med databeskyttelse.

Gyldig fra 25. maj 2018.

 

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Næstved Storcenter
Næstved Storcenter 5, 1 sal, 44
4700 Næstved
CVR.nr. 15 63 45 88
kontakt@naestvedstorcenter.dk

 

2. Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester (Nyhedsbrev, SMS ifb. med centerets fordelsprogram Shop Club og børneklub Kids Club).
  • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.
  • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.

 

3. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  • Dit udtrykkelige samtykke som Shop Club/Kids Club medlem.        
  • Løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser.
  • For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider. I disse tilfælde er oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du selv har indtastet på naestved-storcenter.dk såsom e-mail adresse eller et telefonnummer.

 

4. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler oplysninger om dig med:

  • Vores leverandører af IT-services (databehandlere).
  • Internt i relevante afdelinger/butikker
  • Facebook og Google med henblik på online annoncering
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

 

5. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Dine personoplysninger behandles på nuværende tidspunkt ikke uden for EU.

 

6. Hvor længe opbevare vi dine oplysninger?

Som Shop Club/Kids Club-medlem: Oplysninger du selv har indtastet ved din tilmelding gemmes så længe du opretholder medlemsskabet. Hvis du framelder dig medlemsskabet slettes alle oplysninger.

Ved køb af Gavekort: Oplysninger tilknyttet en transaktion gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

Hvis der foreligger en særlig grund eller situation, har du ret til at gøre indsigelse, mod at vi fortsat behandler dine personoplysninger. Herefter vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger.

 

7. Hvilke rettigheder har du?

Som Shop Club/Kids Club-medlem i Næstved Storcenter vil du altid have følgende rettighede vedr.

Dine personoplysninger:

Indsigtsret
Du vil altid have ret til at få indsigt i hvilke oplysninger Næstved Storcenter besidder om dig, samt hvad formålet med besiddelsen er. Derudover har du ret til indsigt i hvem personoplysningerne eventuelt er videresendt til.
Du har også ret til indsigt i hvornår oplysningerne forventes slettet, samt mulighed for at få urigtige personoplysninger berigtiget, og ret til at kræve dine personoplysninger slettet.
Fysisk gratis kopi af alle oplysninger (dataportalitet)
Du kan desuden anmode om at få persondata udleveret eller overført direkte til en anden databehandler, hvor dette er teknisk muligt.
 

Opsigelse af aftalen
Du har til enhver tid ret at framelde dig nyhedsbrevet/SMS-service, hvis du ikke længere ønsker at modtage dette. Hvis du framelder dig, vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre hurtigst muligt.
 

Klage muligheder
Såfremt du mener, at Næstved Storcenter behandler dine oplysninger i strid med forordningen, så har du ret til at klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).

Datatilsynets kontaktoplysninger:
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon 33 19 32 00

 

8. Andet

Denne databeskyttelsespolitik er sidst blevet opdateret den 25. maj 2018.

Næstved Storcenter forbeholder sig retten til at opdatere denne databeskyttelsespolitik fra tid til anden.


Cookies

Sådan anvender Næstved Storcenter cookies

Når du anvender vores hjemmeside på en computer, smartphone, tablet eller anden elektronisk enhed – så efterlader du et elektroniske spor. Bl.a. via cookies.

Oplysningerne er blevet anonymiseret, og vi kan derfor ikke se, hvem du er. Næstved Storcenter forbinder ikke anonymiserede, tekniske oplysninger med specifikke brugere.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt i din browser, som gør, at vi kan genkende din computer, smartphone eller tablet. Filen er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer. Via cookies registrerer vi oplysninger i anonym form for at gøre vores hjemmeside, mere brugervenlig.

Hvilke cookies anvender vi?

1. Nødvendige Cookies
Nogle cookies kaldes “session cookies” og er nødvendige for at give dig en bedre brugeroplevelse. De kan hjælpe vores hjemmeside med at huske hvilket menupunkt du besøger og på den måde hjælpe dig med at navigere rundt på siden. Session cookies slettes som regel når du lukker din browser.

2. Funktionelle Cookies
Andre Cookies huskes og huskes af computeren i længere tid. Det gør vi blandt andet for at give dig en bedre oplevelse. Sådanne cookies kaldes “persistent cookies”. F.eks. er det en “persistent” cookie, som sørger for at du ikke skal acceptere cookies hver eneste gang du besøger vores hjemmeside. Afhængigt af funktion kan de være sat til at udløbe efter et antal dage eller efter måneder eller år. Vores Cookie-disclaimer cookie er sat til at udløbe efter 30 dage.

3. 3-parts Cookies
3. parts cookies er cookies, der lagres af et 3. parts website eller program. De fleste websites benytter sociale tilføjelsesprogrammer fra Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube m.fl. Hver af disse tjenester har deres egen datapolitik, som kan findes på de respektive hjemmesider.

4. Webstatistik
Vi anvender cookies til at se, hvilke sider vores brugere besøger. Hvornår og hvilke hjemmesider, de besøger før vores. Vi kan også se hvilke enheder der anvendes, hvilke browsere der anvendes og andre tekniske detaljer. Disse data anvender vi for at forstå, hvordan brugerne som en samlet gruppe navigerer rundt på vores hjemmeside og med hvilket teknisk set up. Oplysningerne er anonymiserede og har karakter af generel statistik og kan ikke føres tilbage til enkeltpersoner.

Som værktøj til webstatistik anvender vi Google Analytics og Facebook Pixel Code samt den indbyggede Analytics- og Performance tracker, som Squarespace indeholder (Squarespace er den platform, som Næstved Storcenter’s website er bygget i og hosted på).
Læs mere om, hvordan Google bruger cookies i Google Analytics (på engelsk)
Læs mere om Facebook GDPR

Næstved Storcenter anvender ip-adresse-anonymisering i Google Analytics, så Google anonymiserer hver enkelt ip-adresse.
Læs mere om ip-adresse-anonymisering

Du kan slette og undgå cookies

Du kan selv styre, om du vil acceptere cookies – og om du vil slette dem. Det gør du i indstillingerne i browseren på din computer, smartphone eller tablet. Hvis du slår cookies fra i din browser vil der være funktioner på hjemmesiden, der ikke virker optimalt.

Cookies, som du har accepteret, kan du slette når du ønsker det. Har du en computer med en nyere browser, kan du hurtigt gøre det ved at anvende genvejstasterne CTRL + SHIFT + Delete.

På hjemmesiden minecookies.org kan du se, hvordan du sletter cookies alt efter hvilken browser, du benytter.

Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så tilbyder Google værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Ansvarlig hos Næstved Storcenter

Næstved Storcenter er ansvarlig for registrering og anvendelse af data. Vi kan kontaktes via Kontakt på Næstved Storcenter’s hjemmeside.

Formål med hjemmesiden

Næstved Storcenter’s primære formål med hjemmesiden er at vise og fortælle om de butikker og deres åbningstider, som er i storcenteret – og ligeledes fortælle om arrangementer og events som bliver afholdt i Næstved Storcenter.

Via hjemmesiden kan Næstved Storcenter kontaktes og få information om åbningstider. Hjemmesiden forsøges opdateret i takt med at der sker ændringer og kommer nye arrangementer.

Det er frivilligt at anvende hjemmesiden. Kopiering af tekst og billeder fra hjemmesiden må ikke ske uden samtykke fra Næstved Storcenter. Der må linkes til hjemmesiden og tekst må citeres med angivelse af kildehenvisning.

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider på internettet. Næstved Storcenter tager ikke ansvar for disse hjemmesider. Klikker du på et link for at få adgang til disse sider er det på dit eget ansvar. Næstved Storcenter støtter eller godkender ikke eventuelle produkter eller informationer tilbudt på hjemmesider, som du viderstilles til fra denne hjemmeside.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Har du spørgsmål, ros eller ris er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.