Næstved Storcenter

Gavekort

Forkæl en, du holder af, med en gave, der med garanti rammer plet! Med et gavekortbevis til Næstved Storcenter kan modtageren selv bestemme, hvad det skal bruges på. Gavekortbeviset kan nemlig benyttes i alle centerets 65 specialbutikker samt i Bilka. OBS! Gavekortbeviset skal ombyttes til et fysisk gavekort i Centerinformationen, før det kan benyttes i centerets butikker.

Vælg et billede

Indtast et beløb

kr.kr.

Hvem er gavekortet til?

Modtager information

Hvem er gavekortet fra?

Afsender information
Hvilken e-mail adresse skal gavekortet sendes til?
Gavekortet fremsendes som PDF-fil. Du kan vælge om du vil sende gavekortet direkte til modtageren eller til dig selv, for selv at printe det ud og give det på et senere tidspunkt.
Kategori:

Praktisk information

Pas på gavekortbeviset. Gavekortbeviset er et ihændehaverbevis. Det betyder, at det ikke erstattes, hvis det mistes. Det er altid den person, som er i besiddelse af gavekortbeviset, som har ret til at indløse det. Gavekortbeviset skal ombyttes til et fysisk gavekort i Centerinformationen, før det kan benyttes. Det kan anvendes i alle Næstved Storcenters butikker samt Bilka dog med undtagelse af Tryg og Centerinformationen. Gavekortbeviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Pålydende værdi af gavekortbeviset kan indløses op til 1 år efter udløbet af gyldighedsperioden ved henvendelse i Centerinformationen.