Gavekort

Forkæl en, du holder af, med en gave, der med garanti rammer plet! Med et gavekort til Næstved Storcenter kan modtageren selv bestemme, hvad det skal bruges på. Gavekortet kan nemlig benyttes i alle centerets 65 specialbutikker samt i Bilka.

Vælg et billede

Indtast et beløb

DKK

Hvem er gavekortet til?

Modtager information

Hvem er gavekortet fra?

Afsender information
Hvilken e-mail adresse skal gavekortet sendes til?
Gavekortet fremsendes som PDF-fil. Du kan vælge om du vil sende gavekortet direkte til modtageren eller til dig selv, for selv at printe det ud og give det på et senere tidspunkt.
Kategori:

Praktisk information

Pas på gavekortet. Gavekortet er et ihændehaverbevis. Det betyder, at det ikke erstattes, hvis det mistes. Det er altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, som har ret til at indløse det. Gavekortet kan bruges i alle Næstved Storcenters butikker samt Bilka med undtagelse af Tryg og Centerinformationen. Ved brug af gavekortet vil evt. restbeløb blive gemt på kortet til senere brug. Oplysning om saldo på gavekortet kan findes på naestvedstorcenter.dk. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Pålydende værdien af gavekortet kan indløses op til 1 år efter udløbet af gyldighedsperioden ved henvendelse i Centerinformationen. Er pålydende værdi af gavekortet over 300 kr., vil indløsningen ske ved overførsel til en konto i et pengeinstitut.