Næstved Storcenter

Ansøg om sponsorat fra Næstved Storcenter

Næstved Storcenter oprettede i 2017 en sponsorpulje, der skal understøtte sportslige og kulturelle aktiviteter for børn og unge under 25 år, samt særligt udsatte grupper i regionen.

 Puljen udbetales 2 gange om året til kultur- eller sportsforeninger samt til projekter, der støtter udsatte grupper i vores region. Støttemidler udbetales som gavekort (præmier) eller som kontanter. For at komme i betragtning til sponsorpuljen, udfyldes sponsoransøgning.

Ansøg om sponsorat

Sponsorpuljerne uddeles:

11. april 2024 (ansøgningsfrist 1. april 2024)

11. oktober 2024 (ansøgningsfrist 1. oktober 2024)

Find sponsoransøgning 2024 her. 

(Ansøgningen sendes pr. e-mail til kontakt@naestvedstorcenter.dk)

Der bliver lagt vægt på den konkrete beskrivelse af sponsoratet, og hvordan det understøtter de ovenstående indsatsområder.

Sponsorater vil i ca. halvdelen af tilfældene være sponsorerede gavekort, som kan anvendes som præmier til sportslige eller sociale aktiviteter/initiativer, men det kan også være udstyr eller kontant udbetaling. Den enkelte ansøger kan søge om beløb svarende til maks. kr. 10.000,- og en gang pr. 3 år.

Ansøgerfeltet afgrænses geografisk til Næstved Storcenters kundeområde, dvs. Sydsjælland (op til Køge-Ringsted-Slagelse) samt Lolland-Falster & Møn.

Ansøgningen bedes sendes pr. e-mail til kontakt@naestvedstorcenter.dk