Næstved Storcenter

Vidunderlige værtindegaver til maks. 300 kr.

Er du blevet inviteret til julefrokost, den store juleaften eller bare på rigtig god mad? Glem ikke en værtindegave som tak for at skabe de perfekte rammer for julearrangementet. Her er gaveidéer i tre forskellige prisklasser.

Værtindegaver til under 100 kr.

Friske planter

De fleste elsker friske planter – og så matcher de ind i alle hjem, uden at du behøver at kende hjemmets indretningsstil. Hos Søstrene Grene finder du et stort udvalg af forskellige friske planter.

Til de kolde dage

Lækker te er altid et hit i gave her på de kolde vinterdage. I Normal kan du købe forskellige udgaver af den eksklusive Kusmi Tea i smukke metalæsker, som kan genbruges til ny te.

Lækker chokoladeæske

Æsker med lækker chokolade er en klassiker til værtindegave – og en gave, der kan nydes af hele familien. Hos Frellsen kan du få mange forskellige størrelser og former.

Værtindegaver til 100-200 kr.

Smuk blomsterbuket

Køb en smuk buket blomster i Bilkas Havecenter. Du kan enten vælge at mikse din egen buket af blomster eller finde buketter, der allerede er bundet.

Gavekort til skønne negle

Har du en veninde eller søster, der fortjener ekstra forkælelse ovenpå julen? Giv hende et gavekort til HS Negle Spa, hvor hun kan få lavet de smukkeste velplejede negle på både hænder og fødder.

Værtindegaver til maks. 300 kr.

Underholdning til festen

Medbring en gave, som samtidig kan bruges som underholdning til festen. Måske spillet Det Dårlige Selskab? Det er et hylemorsomt spil, som helt sikkert sætter gang i festen. Spillet er fra 15+.

Forkælelse til værtinden

Sæt lidt ekstra fokus på værtinden med en gave, hun kan bruge på sig selv. Måske en prisvindende shampoo fra Kérastase, der indeholder 96% naturlige ingredienser?

Gode gourmetgaver

Hos Vinoble finder du et hav af muligheder for værtindegaver. Butikken kan mikse forskellige kurve med både vin, specialøl og delikatesser. Du finder også gaveæsker fra lakridskongen Johan Bülow, gourmetvingummi fra Wally and Whiz og meget, meget andet.

Te, Kushi Tea, Normal, 98 kr.

Spil, Det dårlige Selskab 3, Bog & Idé, 249,95 kr.

Shampoo, Kérastase, Birgitte Design, 225 kr.

Selection box, Lakrids by Bülow, Vinoble, 275 kr.

Gavekort til manicure inkl. massage, HS Negle Spa, 200 kr.

Friske planter, Søstrene Grene, se pris på planter

Chokoladeæske, Frellsen Chokolade, 99,95 kr.

Blomsterbuket, Bilka Havecenter, fra 100 kr.