Næstved Storcenter

Mine damer og herrer – er I klar til fest?

Det er tid til at finde jakkesættet og glimmerkjolerne frem og gøre klar til årets sidste fester. Bliv guidet til dit festtøj her.   

Glitter til kvinderne

Sæsonens festtøj til kvinder har særligt fokus på en ting, nemlig glimmer. Det gælder både på kjolen, på buksedragten og på skoene. Gå all in med et helt sæt i glitter, eller hop i et enkelt item til julens fester.

Dress det op: Skal du til julefrokost eller nytårsfest? Dress festlooket op med smykker, som gerne må glimte og skinne i samme nuancer som dit tøj. Tilføj et par røde læber, røde negle og en simpel makeup. Det giver en cool kant uden at tage fokus fra festtøjet.

Dress det ned: Skal du til julefrokost med familien? Gør dit glimmertøj lidt mere afdæmpet med en grov blazer, løs strik eller denimjakke samt flade chelseaboots. Makeuppen og smykkerne skal ligeledes være afdæmpede med et par simple sølvøreringe og en naturlig makeup. 

Suits til herrerne

Hos herrerne er det de elegante suits, der skal frem. Enten i en frisk farve eller det helt sorte. Kombinér suitet med en lækker skjorte, så er du klar til fest!

Dress det op: Leder du efter tøj til nytårsfesten? Så må der gerne være lidt ekstra stil over det. Kombinér dit suit med en hvid skjorte og en butterfly – en butterfly gør nemlig altid et look lidt mere eksklusivt og lækkert. Brug et par velpudsede oxfordsko og et matchende bælte til, så er nytårssættet klar.

Dress det ned: Skal dit festtøj bruges til juleaften? Brug suitet med en mønstret skjorte og en tyk blazer. Det er både simpelt, casual og pænt. Du kan sagtens bruge et par pæne, rene gummisko eller et par støvler til.

Skjorte, Morgan, Tøjeksperten, 399 kr.

Pumps, B&CO, Skoringen, 400 kr.

Nederdel, Vila, 399,95 kr.

Oxfordsko, Jack & Jones, 599,95 kr.

Jakkesæt, Lindbergh White, Wagner, 1.299 kr.

Buksedragt, Second Female, You Who, 800 kr.

Bluse, Fransa, Nielsens Dame, 349,95 kr.

Blazer, Selected Homme, Nielsens Herre, 899 kr.