Næstved Storcenter

Lækkert lingeri – til dig selv eller til gave

Trænger lingeriskuffen til en opgradering? Eller vil du gerne give kvinden i dit liv noget nyt lingeri i julegave? Vi har fundet sæsonens fineste sæt fra lingeributikkerne.

Find sæsonens farver og former

Den nye sæson byder særligt på smukke nuancer af mørk bordeaux og blågrøn. Det er elegante og afdæmpede farver, der alligevel skiller sig ud fra det sort/hvide-basisundertøj. Blonderne er stadig fremme, og så må stropperne godt være lidt dekorative, så de kan ses under kjolen eller toppen.

Samtidig ser vi også en tendens til, at lingeri med sporty referencer kommer mere og mere frem. Det er både cool og behageligt at have på, og så matcher undertøjet den sporty tendens, vi ser i moden.

Til dig, der skal købe lingeri i julegave

Skal du købe lingeri i julegave? Her er tre gode tips til, hvordan du kommer hjem med det helt rigtige sæt til din kvinde:

1.Kig i lingeriskuffen

Undersøg, hvilken form på bh’en hun er mest til. Hvilke trusser bruger hun? Og hvad er størrelse og mærket på hendes lingeri? Har du styr på det, bliver det nemmere for dig at spore dig ind på den rigtige størrelse.

2. Gå efter lingeri med enkle blonder

Lingeri med enkle blonder er det mest populære hos kvinderne. Det er nemlig fint og feminint, men uden at være kedeligt.

3. Spørg ekspedienterne til råds

Har du svært ved at finde den rigtige størrelse og pasform, så spørg ekspedienterne. De kan deres lingeri-kram og vil hurtigt vejlede dig til det rette look og størrelse. 

Bh-top, 300 kr. Stringtrusse, 200 kr. Calvin Klein, Wunderwear

Bodystocking, H&M, 199 kr.

Bøjlebh, 259,99 kr. Høje trusser, 149,99 kr. Sophie, Hunkemöller

T-shirt-bh, 350 kr. Trusser, 180 kr. Passionata, Femilet

Trekants-bh, 350 kr. Trusser, 200 kr. Tommy Hilfiger, Wunderwear

Bøjlebh, 299,99 kr. Trusser, 149,99 kr. Nola, Hunkemöller

Pushup-bh, 129 kr. Trusser, 49,95 kr. H&M

Full-cup-bh, 720 kr. Hipster, 390 kr. Chantelle, Femilet