Næstved Storcenter

Indret med sæsonens flotteste farve: Rustrød

Den brændte rustrøde farve er sæsonens hotteste og perfekt til at skabe kant i boligen – på den hyggelige måde. Den er nemlig mindre iøjnefaldende end rød, men giver stadig mere kant end beige og brun.

Bliv guidet til, hvordan du bruger den i indretningen, og se efteråret fineste rustrøde items her.

3 tips til at bruge rustrød i din indretning

Brug rustrød som detalje
Den rustrøde nuance er perfekt til at give de lyse og stilrene rum kant og varme, uden at det bliver for dominerende. Brug de rustrøde detaljer på en enkelt lampe eller vase i gangen eller spisestuen, og skab varme uden at tage for meget fokus fra lyset.

Giv liv med rustrød og blå kontraster
Miks de rustrøde nuancer med komplementærfarven blå. Ved at mikse to kontrastfarver kan du få begge farver til at stå endnu mere frem og få rummet til at virke mere levende. Det fungerer særligt godt i din spisestue eller i køkkenet.

Skab hygge med brændte toner
Vil du modsat skabe mere ro og harmoni, så miks den rustrøde farve med andre brændte nuancer og neutrale farver. Tilføj en rustrød pude og tæppe til din grå sofa, eller brug rustrøde elementer på badeværelset sammen med rosa, beige og okker. Tone-i-tone med rustrød fungerer rigtig godt på badeværelset og i stuen, hvor du gerne vil skabe ro.

Tallerken
Bitz, Imerco, fra 89,95 kr. 

Pude
HAY, Bahne, 549 kr.

Stagelys
Søstrene Grene, fra 4,68 kr. 

Urtepotte
Bitz, Imerco, 199,95 kr. 

Opbevaringsæske
Flying Tiger Copenhagen, 20 kr. 

Håndklæder
Södahl, Kop & Kande, fra 49,95 kr.

Lille urtepotte
Søstrene Grene, 32,40 kr.

Kaffekop
HAY, Bahne, 129 kr.