Næstved Storcenter

Herreflot forår!

Det er forår og tid til at forny garderoben med lysere farver og lettere materialer. Vi har samlet otte af de vigtigste tendenser i den nye sæson, du kan shoppe lige nu.

Denimjakken

Cowboyjakken er en evig klassiker, som du finder på hylden hos de fleste herrebrands her til foråret. Denimjakken er en allround jakke, som passer til alt fra blå jeans til beige chinos og shorts. Brug jakken som erstatning for en trøje eller habit til foråret og som sommerjakke, når vejret bliver lidt lunere.  

Streetwear

Sweatshirts, sportsbrands og klipklappere. Streetwear har været en del af moden i et stykke tid, og det nye forår er ingen undtagelse. Gå efter T-shirts og trøjer med synlige logoer, og match det med enten jeans eller et par chinos og sneakers.

Chillirød trend

Den orange-røde farve er en af de farver, der kommer til at fylde i butikkerne til foråret. Farven passer særlig godt med lys denim og beige. Brug farven til at skabe lidt liv i din garderobe, uden at du behøver at gå all-in på farvet tøj.

Blomstrede skjorter

Der skal blomster på skjorten. Gå efter de kortærmede skjorter med masser af farver. Brug en denimjakke eller en blazer udover i foråret for at gøre det lidt mere afslappet. Er du modig? Så køb et par matchende shorts til, når det bliver vejr til at lufte benene.

Beige bukser

Det er ikke kun kulørte farver, du skal gå efter i foråret. Beige kommer nemlig også til at være en del af den nye sæson. Det gode ved farven er, at du kan bruge den til stort set alt lige fra denim til chillifarver, blå og andre lyse nuancer.

Vesten

Du har måske allerede spottet vesten i modebilledet? Den er det perfekte valg på de semikolde dage, hvor du lige har brug for lidt ekstra for at holde varme. Brug vesten over din skjorte eller bluse, når forårssolen kommer frem.

Lange chinos-shorts

Intet forår uden et par gode short. I år skal du gå efter short i den klassiske chinosstil. Gerne et par, der stopper lige over dit knæ.

Bæredygtige materialer

Bæredygtighed er på alles læber. Derfor er tøj lavet af bæredygtige materialer selvfølgelig også en stor tendens i den kommende sæson. Et materiale, der bliver brugt, er Lyocell, der er lavet af FSC-certificeret træflis fra træer, der ikke kræver andet end regnvand, og som vokser i naturlige skovområder.

Vest, H&M, 349 kr.

T-shirt, The North Face, qUINT, 300 kr.

Skjorte, Junk de Luxe, Wagner, 599 kr.

Skjorte i Lyocell, Kantt, Nielsen’s herre, 399,50 kr. 

Hoodie, Jack & Jones, 399,95 kr.

Denimjakke, Lindbergh, Tøjeksperten, 899 kr.

Chinos-shorts, Tommy Hilfiger, Dissing, 500 kr.

Chinos, Izod, Mister, 400 kr.