Næstved Storcenter

Giv dig selv en forårsrengøring – og få en smuk glød

Tag tilløb til foråret med en forårsrengøring af din hud. Det giver dig masser af glød og får dig til at se både sund og frisk ud, så du er klar til de lyse dage og solens skønne stråler. Husk selvfølgelig også de fine negle og lokkerne, der har godt af ekstra pleje efter vinteren.   

Sådan får du en fin forårsglød:

  • Start med en god scrub

Start med at fjerne de døde hudceller med en god scrub. Ofte kan det nemlig være årsagen til, at din hud ser mat og glansløs hud. En god scrub hjælper samtidig huden til bedre at tage imod pleje.  

  • Læg en vitaminmaske

Læg en god ansigtsmaske fuld af vitaminer. Masken plejer huden i dybden og efterlader den med den sundeste glød. Lad den trække fem minutter på huden, så den får lov at arbejde god igennem.  

  • Brug en serum

Serum er lavet af små molekyler, som trænger nemmere ind i huden end en almindelig creme. Den er derfor meget effektiv til at give din hud et ordentligt fugtboost.

  • Udlign de mørke pletter

Manglende fugt i huden kan give begyndende pigmentpletter, hvilket kan være med til at stjæle fokus fra gløden. Ønsker du en ensartet hudtone, er det derfor en god redning at bruge en creme mod pigmentpletter.

  • Hjælp farven på vej

Hjælp gløden lidt på vej med en olie med farve i. Det giver en naturlig glød uden at være så mørk som selvbruner. Bland et par dråber i din ansigtscreme om morgenen for at bygge farven gradvist op.

  • Tilføj lidt creme blush

Snyd dig også til de friske kinder med en creme blush, der giver dig et mere naturligt look end en pudder. Dup farven på kinder og eventuelt også på læberne for et friskt og fint forårslook.

Vitaminmaske, Tromborg, Matas, 339,95 kr.

Super serum, Ecooking, Apoteket, 389 kr.

Manicure inkl. massage, HS Negle og Spa,  200 kr.

Lermaske, L’Oréal, Bilka, 59 kr.

Hårolie, Moroccan Oil Light, Birgitte Design, 339 kr.

Dagcreme, DermAbsolu, Avéne, Apoteket, 304,50 kr.

Creme blush, The Makeup Library, Normal, 28 kr.

Ansigtsolie, A hint of summer, Rudolph Care, Matas, 349,95 kr.