Næstved Storcenter

Bikiniguide: Sådan finder du den helt rigtige

Sommerferie, solbadning og strandture venter forude. Vi giver dig her et udvalg af årets fineste bikinier og badedragter – plus en guide til, hvordan du vælger badetøj, der både støtter og former de rigtige steder. Det gælder jo om at omfavne sine fortrin på bedste vis.

Årets helt store trend er ‘ribbet’ badetøj. Det er både behageligt, cool, og så sidder det rigtig godt på kroppen med det elastiske mønster. Gå efter det ribbede look i en af sommerens store farver: Pastel-lilla og blå, hvis du vil ramme bademoden spot-on. De ser skønne ud i sommersolen, og så er de perfekte som en lille detalje under sommertoppen.

Sådan finder du den rigtige bikini

Til dig med en fyldig eller stor barm
Har du en fyldig eller stor barm, har du brug for god støtte. Derfor er en almindelig trekantsbikini et no-go. Gå i stedet efter en bikini med bøjle og tykke stropper, så den bliver siddende, hvor den skal – også når du er i vandet.

Sørg for at vælge en bikini, der passer i både omkreds og skål, og match din overdel med trusser, der larmer lidt, så barmen ikke stjæler al fokus.

Til dig med en lille barm
Har du en lille barm, så er trekantsbikinier et go! Gå efter én med lidt vattering, flæser eller mønster, hvis du vil have din barm til at virke større. Du kan også sagtens hoppe i de stropløse udgaver, når du har en lille barm. Bare sørg for, at den sidder godt til.

Til dig med en fyldig bagdel
Gå efter bikinitrusser, der dækker hele ballen, så den ikke laver de klassiske dobbeltballer.

Vil du ikke have for meget fokus på din bagdel, så undgå at hoppe i de spraglede eller mønstrede bikinitrusser. Gå i stedet efter et par i en neutral farve eller med lodrette striber, som får din numse til at synes smallere.

Til dig med smalle hofter
Har du en atletisk figur, så vælg en bikiniunderdel med bindebånd, da det giver lidt bløde kurver. Match gerne dine trusser med en bikinitop med bindebånd eller flæser.

Til dig med korte ben
Drømmer du om lidt længere ben? Bikinitrusser med høj talje kan få dine ben til at virke, som om de starter fra taljen i stedet for hoften. Derfor er de et godt trick til at snyde dig til lidt længere stænger.

Til dig, der gerne vil dække maven til
Vil du helst hoppe i badetøj, der dækker maven, er en badedragt med shape-form et godt valg. Den former kroppen og holder styr på maven.

Er du mere til bikinien, så kig efter de højtaljede bikinitrusser. Hop desuden i en fin, let kimono, når du skal til isbutikken eller en tur langs stranden, hvis du ikke er glad for at gå for meget rundt i din bikini.

6 bikinier og 2 badedragter, du kan shoppe nu

Wunderwear

Vatteret bikini, 749 kr. Trusser, 379 kr. Primadonna.

H&M

Tubetop, 49,95 kr. Trusse, 49,95 kr.

Wunderwear

Trekantsbikini, 450 kr. Trusser, 380 kr. Calvin Klein.

Nanna XL

Bøjlebikini, 299,95 kr. Trusser, 299,95 kr. Zizzi.

Femilet

Bikinitop, 350 kr. Trusser, Passionata, Femilet, 220 kr.

Hunkemöller

Badedragt, Vivian Hoorn, 549,99 kr.

Hunkemöller

Bikinitop med bøjle, 269,99 kr. Høje trusser, 219,99 kr. Vivian Hoorn.

Femilet

Badedragt, Chantelle, 950 kr.