Næstved Storcenter

8 tips til vinterferiehyggen

Udnyt de kolde vinterferiedage til at lave hyggelige indendørsaktiviteter. Hvad med at prøve et nyt familiespil? Eller lægge et puslespil, der kræver både tålmodighed og en bunke god koncentration? Bliv inspireret til din vinterferie her, hvor vi har samlet otte idéer til indehyggen.

Spil et familiespil

Prøv det nye spil ‘Copenhagen’, der har vundet Guldbrikken for Årets Familiespil 2019 for at have et opfindsomt spildesign, der henvender sig til hele familien. Spillet er et både flot og underholdende spil, der minder lidt om et taktisk tetris. Det kan spilles af 2-4 spillere og er til børn fra 8+.

I kan også give jer i kast med ‘Sigurds Danmarkshistorie’, der er et sjovt og lærerigt spil for børn (og de voksne, der skal have opfrisket Danmarkshistorien). I spillet er Danmarkshistorien gået helt i agurk, og det er spillernes opgave at få styr på historien igen. Spillet kan spilles af 2-6 spillere og er til børn fra 5+.

Gå i det kreative hjørne

I kan også udnytte, at I har tid til at fordybe jer i et projekt. Uanset om der er børnehavebørn eller teenagere i huset, er det hyggeligt og sjovt at udfolde kreativiteten.

Gå i malerhjørnet, og mal kunstneriske akvareller til værelset. Prøv fimo-ler, og lav børnenes yndlingsfigurer eller små fine bordskånere. Eller design jeres egne smykker som farverige øreringe og perlekæder, der er en af modens tendenser lige nu.

Tip! I finder en masse produkter i Panduro Hobby og Søstrene Grene, som I kan bruge til jeres gør det selv-projekter.

Brug hænderne

Er I ikke til kreative projekter, kan I også slappe af med et puslespil. Giv jer i kast med et 1.000-brikkers puslespil, der kræver flere familiemedlemmer og ofte flere dage. Det er både et hyggeligt og sjovt projekt at lave sammen.

Er I mere til leg, så er Fortnites ‘Turbo Builder Set’ lige sagen. Sættet indeholder Jonesy- og Raven-figurer, fire våben, to harvesting tools og 81 byggematerialer til at bygge vægge, ramper, gulve og meget mere. Byggesættet er for 8+.

Til de voksne: Læs en god krimi

Laver børnene deres egne byggeprojekter, så udnyt tiden til at læse en af årets nye, spændende krimier.

‘Pitbull’ er Anne Mette Hancoks tredje bog i krimiserien om Heloise Kaldan og Erik Schäfer. I denne krimi står de over for endnu en kompliceret sag om hemmeligholdte dødsfald og en række forsvundne kvinder i 90’erne. Bogen er efterfølgeren til ‘Ligblomsten’ og ‘Mercedes-snittet’, der er udgivet i mere end ti lande.

Copenhagen, Bog & Idé, 349,95 kr.

Sigurds Danmarkshistorie, Bilka, 249 kr.

Fimo-ler, Fimo Professional True Colors, 6 farver, Panduro, 189,95 kr.

Perlemix, Panduro, 69,95 kr.

Akvarelmalebog, Flying Tiger Copenhagen, 20 kr.

Puslespil med 1000 brikker, Dino Puzzle, Bilka, 99 kr.

Fortnite, Turbo Builder Set, Gamestop, 299 kr.

Pitbull af Anne Mette Hancock, Bog & Idé, 199,95 kr.