Næstved Storcenter

8 tendenser, du skal holde øje med til foråret

Hvad er hot, og hvad er not dette forår? Vi har samlet 8 af de største modetendenser, du skal holde skarpt øje med. Pst! Vi giver også 3 bud på, hvad du godt kan se bort fra igen…

  1. Denim

Sæsonens denim er både lækker, praktisk og helt uundgåelig. Miks denim med denim, eller kombinér det med sæsonens beige og lysegule nuancer. Så har du dit perfekte forårslook.

  1. Forårslæder

Lækker, lys læder er også en tendens, som vi kommer til at se en hel masse til. Både items i ægte læder, men også imiteret læder. Vi kommer til at se masser af  læderjakker, læderskjorter og lædernederdele i mange forskellige farver.

  1. Beige

Den sandfarvede nuance er langt fra kedelig. Gå all in på farven, og klæd dig i et helt sæt i beige. Det ser cool ud, og så matcher det rigtig godt med den outdoor-tendens, som vi ser meget af i moden.

  1. Blazer

Foråret står også i blazerens tegn. Det er en klassiker, som får dig til at se ekstra skarp ud. Brug din blazer over din lange kjole, eller vælg et par matchende bukser for at skabe et skarpt suit-look.

  1. Sart gul

Den smukke farve har været i centrum på catwalken i år og er perfekt til at lyse lidt ekstra op i foråret. Den lysegule nuance er smuk på en sweater, men du kan også sagtens hoppe i en lysegul blazer eller en skøn lysegul kjole, hvis du er helt forelsket i farven. 

  1. Polkaprikker

En af sæsonens nye hotte print er polkaprikker. Gerne i et helt simpelt udtryk i sort og hvid. Polkaprikker ser både elegante og klassiske ud, og mønstret er perfekt som print på forårets kjoler eller silkeskjorter.

  1. Farvet solbriller

Der skal farve på stellet på forårets nye solbriller, hvor både blåt, rødt og grønt stel ses i butikkerne. De farverige briller kommer i alle former fra sporty til runde og store 70’er-inspirerede.

  1. Bøllehat

Bøllehatten har været in i et par sæsoner, og den nye sæson er bestemt ingen undtagelse. Bøllehatten er både praktisk og smart, specielt når forårsvejret ikke helt siger solskin. Du kan selvfølgelig også bruge den helt ind i sommersæsonen,  hvor hatten vil være en af de vigtigste accessories til årets festivaler.  

3 tendenser, du kan holde lidt igen med

1) Blomsterprint

Foråret er altid fuld af blomsterprint, og i år er ingen undtagelse. Men hvis du er på jagt efter at forny din forårsgarderobe, så kig efter tern og prikker i stedet.

2) Pastelfarver

Pasteller er også en forårstendens, men hold igen! Der er masser af klare farver, der står i kø for at blive valgt som supplement.

3) Printmiks

Sidste sæson var fuld af print, der blev mikset på kryds og tværs. I år må det gerne være lidt mere minimalistisk med kun et enkelt print, så du i stedet for at mikse blomster med tern, mikser tern med tern. Hvis du mikser overhovedet… 

Skjorte, Jacqueline de Yong, Only, 229,95 kr.

Jakke i imiteret læder, H&M, 499 kr.

Bukser, Co Couture, You Who, 799 kr.

Blazer, Gina Tricot, 599 kr.

Strik, Vila, 249,95 kr.

Kjole, Lollys Laundry, Bahne, 800 kr.

Solbriller, Tommy Hilfiger, Synoptik, 1.298 kr.

Bøllehat, mByM, Message, 200 kr.