Næstved Storcenter

8 gavehits til konfirmanden

Vi tager hul på festerne igen – og det er godt nyt til de søde konfirmander, der har fået rykket den store fest til august og september! Men hvad giver du til den kommende konfirmand? Vi har samlet 8 gavehits her, som helt sikkert vil gå rent ind hos både piger og drenge.

Solbriller, der hitter
Raybans Aviator er en klassiker hos både piger og drenge. De kan bruges år efter år og går aldrig af mode.
Aviator fra Rayban, Synoptik, 1.498 kr.

Den fedeste lyd
Leder du efter gaven til ham eller hende, der elsker design og ikke mindst god lyd, så er den trådløse Beosound A1 2. generation et virkelig godt bud. Den er både stilfuld og praktisk, og så er den tilmed både støv- og vandtæt.
Beosound A1 fra B&O, Telia, 2.016 kr.

Den sjove gave
Hvad med et bordtennissæt, som kan sættes op på både spisebordet og havebordet? Det er både sjov og god træning, og så ser sættet som et plus virkelig fint ud på hylden.
Bordtennissæt, Ridleys, Bahne, 309,95 kr.

Smykker, der vækker opsigt
Smykker kan bruges mange år frem, også selvom moden skifter. Hos Pilgrim finder du både enkle smykker og smykker, der vækker opsigt.
2-1 halskæde, Pilgrim, 349 kr.

Billeder direkte på telefonen
De oldschool insta-billeder er blevet cool. Du får nemlig de fineste billeder, som du kan bruge som hyggelige minder på væggen, i en billederamme eller give til venner og veninder efter festen. Med Instax Mini kan du printe alle dine billeder fra din telefon direkte ud på papir.
Instax Mini Link, 3Butikken, 900 kr.

Et evigt minde
Gå efter et ur, der vækker opsigt, men uden at det bliver for tungt eller for meget bling. Et klassisk ur med sort rem og en sølvskive, der ikke er for kedeligt, er et hit hos de fleste i år.
Ur fra Fossil, Guldsmed Borup, 1.095 kr.

En iPad til det hele
Den mest populære iPad fra Apple er en 10,2” Retina-skærm. Den er nem at have med og kan bruges til at se film og spille spil på farten eller til at læse lektier, læse en god bog eller være kreativ. Du kan nemlig bruge både Apple Pencil og Smart Keyboard til.
Ipad 10,2” fra Apple, Bilka, 2.899 kr.

Klar til nye eventyr
Selvom storbyrejser måske ikke står øverst på listen lige nu, er en kuffert stadig et musthave. Den er nemlig nem at have med på farten med de to hjul, så du slipper for at bære på en tung taske.
Kabinekuffert, Delsey, Neye, 1.299 kr.