Næstved Storcenter

8 x underholdning til bilturen

En køreture og udflugter er en skøn måde at holde sommerferie på. Men turen til destinationen kan godt føles lidt lang for bilens yngste passagerer – også selvom årets kør selv-tur formentlig ikke går helt til Sydeuropa, men rundt i det danske sommerland.

Vi har fundet et par underholdningstips, gode gadgets og sjove bøger og cd’er, der gør turen til årets feriedestination lidt sjovere!

5 tips til underholdning på kør selv-ferien

1. Lav gymnastik for hjernen

Sudoku, kryds og tværs, quizzer og gode, sjove faktabøger. Det sætter de små hjerner i gang og får dem til at glemme den lange køretid.

2. En kørende biograf

Skal I køre om aftenen? Vælg en film, som ungerne får lov til at se på turen. Så har de noget at glæde sig til på bagsædet.

3. Hør lydbøger og podcasts

Lydbøger er perfekte til køreturen. Børnene har tid til at koncentrere sig, men uden at der er en skærm indblandet. Hør for eksempel Sebastian Kleins nye podcast ’Sebastians sejeste dyr’ eller ‘Hr. Skægs Hotel’.

4. Lav bil-lege

Der er masser af sjove lege, som er perfekte til bilturen. Det kan være ’tænk på en ting’ og få andre til at gætte det, ’spil en yndlingssang’ hvor I skiftes til at spille en sang og fortælle et minde om sangen eller den klassiske ’hvem ser flest røde biler?’

5. Husk gode, sunde snacks

Gå ikke ned på gode, sunde snacks. Det holder blodsukkeret stabilt og maverne mætte! Vælg frugt, mandler, sunde müslibarer og grøntsager i stave, så det er nemt at spise!

Bog&Idé

Sebastians store quiz om dyr 2 af Sebastian Klein, 199,95 kr. 

Flying Tiger Copenhagen

Sænke slagskibe, 40 kr. 

3Butikken

Nintendo Switch, 3.000 kr. 

Normal

Malebog, Easy Colour, 12 kr. 

Bilka

Høretelefoner, JBL, 399 kr. 

Bog&Idé

Den mega store opgavebog af Andy Peters,169,95 kr. 

Telenor

Mediapad, M5 fra Huawei, 2720 kr. 

Bilka

CD, Hr. Skægs Hotel, 99 kr.