Næstved Storcenter

Vinterferie i Næstved Storcenter

2. - 18. februar

Ta’ med på en frysende ekspedition tilbage til istiden. Vinterferie-tid bliver nemlig til istid i Næstved Storcenter, og vi har planlagt masser af gratis aktiviteter og COOL events hele ugen.

Feriens sjove børnebillet – UDSOLGT!

9. – 18. februar i Centerinformationen
Jubii! Børnebilletten er tilbage, og med billetten i hånden får du 8 hyggelige, sjove og lækre gaver og snacks fra butikkerne. Billetten koster 60 kr. og kan købes i begrænset antal i Centerinformationen 9. – 18. februar 2024.

Billetterne sælges i et begrænset antal efter først til mølle-princippet, så skynd dig at få fingrene i en!

Ta’ på gratis mammut-jagt

2. – 18. februar v. indgangene

Hjælp! Den store mammut er blevet væk fra sin flok! Hjælp den med at finde sine 8 mammut-venner rundt omkring i centeret. Snup et gratis skattekort ved indgangen, og ta’ med på en hæsblæsende mammut-jagt!
Mammut-jagten er gratis, og der venter en præmie til mammut-jægere, der gennemfører skattejagten.

Vind iskold præmie!

Vi trækker en heldig vinder af en ISKOLD præmie fra Frellsen Chokolade HVER DAG blandt alle seje mammut-jægere, der gennemfører skattejagten.

Lav din egen is-skulptur

14. februar kl. 12-15 på P-pladsen ved Kurts Torv

Lad kreativiteten få frit løb i vores seje is-workshop, hvor du kan lave din helt egen is-skulptur ud af ægte isblokke. Workshoppen finder sted i teltet på parkeringspladsen ved Kurts Torv.

Alle som er fyldt 7 år kan deltage, der er ingen øvre grænse. Søskende mellem 4 og 6 år har et separat bord med særlige værktøjer, som de ikke kan skade sig på. Alle børn under 10 år skal være sammen med en voksen.

Dekorér et forhistorisk dyr

14. februar kl. 11-15 på Østertorv

Vær med i vores seje workshop, hvor du kan dekorere dit eget forhistoriske dyr med Pearl Dough, som består af tusindvis af små perler.

Gratis opgavehæfte

2. – 18. februar på Kurts Torv

Bliv endnu klogere på istidens fascinerende kæmper i vores gratis opgavehæfte fyldt med sjove opgaver og vilde facts om de forhistoriske dyr. Du finder hæftet ved udstillingen på Kurts Torv, så længe lager haves.

Quiz: Lær om istiden

2. – 18. februar i appen

Hvor skarp er du på de forhistoriske facts? Test din viden i vores quiz om istiden – måske er det dig, vi kårer som istids-eksperten over dem alle! Deltag i quizzen i Næstved Storcenters app og vær med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til centerets butikker.