Næstved Storcenter

Sommerferie i Næstved Storcenter

23. - 13. august

Ta’ med på eventyr under havets overflade blandt hajer og andre fascinerende skabninger. Oplev livet under overfladen, snup en rundtur med feriens sjove børnebillet og meget mere i hele sommerferien fra 23. juni til 13. august.

.. Så lover vi, at ferien bliver endnu sjovere for hele familien!

Feriens seje børnebillet – UDSOLGT!

Ta’ en rundtur efter små gaver i butikkerne med årets sejeste feriebillet i hånden. Børnebilletten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen 23. juni til 13. august (så længe lager haves). For børn op til 13 år.

Gratis hav-safari

Hjælp hajen med at finde de 9 havdyr, der er sluppet fri i centeret. Snup et gratis skattekort ved indgangen til Kurts Torv og Midtertorv, og find alle de gemte poster. Der er en lille præmie til alle, der gennemfører skattejagten. 23. juni til 13. august. For børn op til 13 år.

Få hvalhajen til at bevæge sig

Kom forbi Kurts Torv og få den store hvalhaj på torvet til at bevæge sig på kommando.

Du kan få hvalhajen til at bevæge sig ved at swipe til højre i Næstved Storcenters app.

Åbn eller download appen her!

Undervands-udstilling

Tør du komme helt tæt på ikke bare én men MANGE hajer? Så gå på opdagelse i vores hav-univers på Kurts Torv, og ta’ årets sommerferie-foto sammen med havets sejeste skabninger.

Haj-quiz

Er du en haj til hajer? Så besvar de 4 spørgsmål, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Næstved Storcenter.


Deltag i quizzen i appen fra 23. juni til 13. august.

Gratis opgavehæfte

Snup et gratis opgavehæfte ved den store haj-udstilling på Kurts Torv, og bliv endnu klogere på hajerne og deres super-seje egenskaber (så længe lager haves).

VI SES TIL SOMMERFERIE-SJOV I NÆSTVED STORCENTER