Næstved Storcenter

Sommerferie i Næstved Storcenter

28. - 11. august

Ildspyende drager indtager Næstved Storcenter i sommerferien, og det bliver både vildt og farligt!

Hvis du er modig nok, kan du gå på opdagelse blandt de kæmpestore drager, der brøler og bevæger sig, og du kan lære alt om deres seje egenskaber undervejs.

Psst! Og husk at få taget årets sommerferie-foto med dine nye drage-venner.

Sommerferiens børnebillet

28. juni – 11. august i Centerinformationen

Ta’ en rundtur efter små overraskelser og snacks i butikkerne med feriens sjove feriebillet i hånden. Børnebilletten koster 60 kr. og kan købes i Centerinformationen 28. juni til 11. august (så længe lager haves). For børn op til 13 år.

Eventyrlige drage-workshops

Hver lørdag i uge 26-31 kl. 11-15 på Østertorv

Sæt tid af til vores kreative drage-workshops, hvor vi hver lørdag i sommerferien bygger eventyr-drager, dekorerer drage-æg og meget andet, som du kan få lov til at tage med hjem helt gratis!

Lørdag 29. juni: Byg din egen eventyr-drage

Lørdag 6/7: Dekorér dit eget drage-æg

Lørdag 13/7: Lav en magisk drage-maske

Lørdag 20/7: Byg din egen eventyr-drage

Lørdag 27/7: Lav din egen sokke-drage

Lørdag 3/8: Dekorér dit eget drage-æg

Gratis drage-jagt

28. juni – 11. august ved indgangene

Hjælp dragen med at finde de 8 magiske drager, der er sluppet fri i centeret. Snup et gratis skattekort ved indgangen til Kurts Torv og Midtertorv, og find alle de gemte poster. Der er en lille præmie til alle, der gennemfører skattejagten. For børn op til 13 år.

Få dragerne til at bevæge sig

På Kurts Torv

Kom forbi Kurts Torv og se, om du kan få de magiske drager til at bevæge sig på kommando. Du kan få dragerne til at bevæge sig ved at swipe ”Drage”-kuponen i Næstved Storcenters app.

Åbn eller download appen her!

Drage-udstilling

Tør du ta’ med på en farefuld rejse blandt ildspyende og hvæsende drager. Så gå på opdagelse i vores drage-univers på Kurts Torv, og ta’ årets sommerferie-foto sammen med de mystiske kæmper.

Test din viden om drager

I Næstved Storcenters app

Test din viden i vores quiz og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Næstved Storcenter. Deltag i quizzen i appen fra 28. juni til 11. august.


Deltag i quizzen i appen fra 28. juni til 11. august.

Gratis opgavehæfte

Snup et gratis opgavehæfte ved den store drage-udstilling på Kurts Torv, og bliv endnu klogere på de mytiske drager og deres super-seje egenskaber (så længe lager haves).

VI SES TIL SOMMERFERIE-SJOV I NÆSTVED STORCENTER