Næstved Storcenter

Påske i Næstved Storcenter

15. - 30. marts

Gurli Gris’ hus

15. – 30. marts på Kurts Torv

Besøg Gurli Gris’ hus i hele påsken, når hun inviterer indenfor til dans, sang og lege på den interaktive legeplads med alle Gurlis venner.

Ta’ også et sejt ferie-foto i Gurli’s Photobooth sammen med Gurli Gris og de andre velkendte figurer fra universet.

Det blir’ hoppe-tastisk!

Gurli Gris-skattejagt

15. – 30. marts ved indgangen på Kurts Torv og Midtertorv

Ta’ med Gurli Gris på en skæg skattejagt i centeret. Find de tre poster, løs opgaverne og sæt en kryds for hver ting, du finder – så har du koden og kan hente en præmie i Centerinformationen.

Gæk gæk gækkebrev ..

15. – 30. marts på Kurts Torv

Klip og dekorér et gækkebrev og aflevér det i påskeharens postkasse på Kurts Torv. Så deltager du i lodtrækningen om lækkert påskeæg fra Frellsen Chokolade til en værdi af 500 kr. Husk at skrive navn og telefonnummer på gækkebrevet.

OBS! Gækkebrevet skal være lavet hjemmefra.

Påskens børnebillet – UDSOLGT!

22. – 30. marts i Centerinformationen

Ta’ på rundtur i centerets butikker efter gaver, snacks og godter med feriens børnebillet i hånden. Billetten kan købes for 50 kr. i centerinformationen, så længe lager haves.

Påske-workshop

26. marts kl. 11-16 på Nordtorv

Slip kreativiteten løs i Panduros hyggelige påske-workshop, hvor du kan lave de fineste påske-sysler. Workshoppen er GRATIS.

Late Night

Onsdag 27. marts kl. 10-22

Onsdag 27. marts holder vi LATE NIGHT kl. 10-22, og der er MASSER af gode grunde til at komme forbi!

Vi har sammensat et fedt program med aktiviteter hele aftenen – og du kan bl.a. møde nogle af Danmarks sejeste YouTubere – ShadysMC og Judex, vinde seje præmier i påske-lykkehjulet, få eksklusive rabatkuponer til butikkerne og meget mere!