Næstved Storcenter

Påske i Næstved Storcenter

31. - 8. april

Påske-udstilling

31. marts – 8. april på Kurts Torv

Foråret er kommet, og påskeharen holder en velfortjent påskeferie i sit hus på Kurts Torv blandt smukke påskeblomster fra Gavnø Slot. Se udstillingen og ta’ et sejt påskefoto i det store påskeæg på torvet.

Spin påske-lykkehjulet

31. marts – 8. april på Kurts Torv

Spin det store påske-lykkehjul på Kurts Torv – måske bliver du den heldige vinder af lækre påskeæg fra Summerbird. Du kan deltage hver dag via appen. Download appen her!

Gæk gæk gækkebrev ..

31. marts – 8. april på Kurts Torv

Klip og dekorér et gækkebrev og aflevér det i påskeharens postkasse på Kurts Torv. Så deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til shopping i Næstved Storcenter. Husk at skrive navn og kontaktoplysninger på gækkebrevet.

OBS! Gækkebrevet skal være lavet hjemmefra.

Æggejagt – find de forsvundne påskeæg

31. marts – 8. april v. indgangeneHjælp påskeharen med at finde sine forsvundne påskeæg! Æggene er blevet væk rundt omkring i centeret, og hvis du finder dem alle og knækker kodeordet, kan du hente en velfortjent præmie i Centerinformationen. Æggejagten er gratis!

Påske-workshop

Lørdag 8. april kl. 11-15 på Nordtorv

Vær med, når vi laver vores egne karsekaniner i vores hyggelige påske-workshop med Josephine fra JossesKrea. Det bliver mega hyggeligt – og det er helt gratis!

Få 10 ekstra point i appen

31. marts – 8. april i appen

Vi vil så gerne se jer i påsken! Så derfor giver vi 10 ekstra point i appen, til alle der besøger os i påskedagene. Pointene kan bruges på præmier fra butikkerne og snacks i vores snackautomat på Kurts Torv. Download appen her!

Late Night

Onsdag 5. april kl. 10-21

Onsdag 5. april holder vi LATE NIGHT kl. 10-21, og der er MASSER af gode grunde til at komme forbi!

Vi har sammensat et fedt program med aktiviteter hele aftenen – og du kan bl.a. møde Danmarks sejeste YouTuber – Niki Topgaard og træde ind i vores seje vindmaskine!

SE PROGRAMMET HER!