Næstved Storcenter

Late Night

29. september kl. 10.00-22.00

Fredag 29. september holder Næstved Storcenter EKSTRA LÆNGE ÅBENT kl. 10-22, og vi har sørget for, at der er MASSER af ekstra gode grunde til at komme forbi!

Skarpe tilbud og rabatter

Kl. 10-22 i butikkerne

Der er skarpe tilbud i butikkerne, som du med garant IKKE vil gå glip af!

Se tilbuddene i Næstved Storcenters app her!

Eksklusive rabatkuponer

Kl. 17-22 i appen

Fredag kl. 17 frigiver vi nogle helt eksklusive rabatkuponer til alle centerets butikker i vores app! Rabatkuponerne er i begrænset antal og skal indløses på Late Nighten den 29. september, så download appen allerede nu, så du er klar til at få fingrene i kuponerne!

Download appen her!

Meet & Greet med Alexander Husum

Kl. 16-20 på Østertorv v. H&M

Kom og mød en af Danmarks STØRSTE YouTubere – Alexander Husum!

Alexander Husum kommer til Late Night i Næstved Storcenter, og du kan møde ham og få selfies, autografer og highfives – OG du kan også købe al hans fede merchandise. Det blir’ for fedt!

Bamsefabrikken

Kl. 16-20 på Kurts Torv

Kom forbi vores hyggelige bamsefabrik på Kurts Torv og lav din helt egen nye bedste ven. Det er gratis, og du må tage den med hjem!

For at lave en bamse i bamsefabrikken skal du hente en gratis bamse-billet i Centerinformationen fra fre. 29. september kl. 15 (kræver app – download app her!)

Der udleveres max en bamse-billet pr. barn, så længe lager haves.

Livemusik

Kl. 18-21.30

Vi gør din shoppetur endnu hyggeligere med livemusik rundt omkring i centeret af sanger og sangskriver Bastian da Cruz.

Få 10 ekstra point

Kl. 10-22

Vi glæder os til at se dig til Late Night-shopping, og derfor giver vi dig 10 ekstra point, når du besøger os. Du får automatisk dine ekstra point, når du besøger Næstved Storcenter og åbner appen.