Late Night med gavekortjagt

Fredag 4. juni holder vi EKSTRA LÆNGE ÅBENT kl. 10-22, så du får to ekstra timer at shoppe i.

Find et gavekort på 1.000 kr.

Vi fejrer Late Nighten med en kæmpe gavekortjagt, hvor vi gemmer gavekort på 1.000 kr. i centeret i hele åbningstiden! Kom og gå på jagt efter et af de eftertragtede gavekort. Finder du et gavekort, vinder du det!

Vi glæder os til at se dig til Late Night i Næstved Storcenter!

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen gælder i perioden fre. 4. juni 2021 kl. 10-22. Der udloddes 13 stk. gaver til en værdi á 1.000 kr. til 13 heldige vindere. Gavekortbeviserne placeres rundt omkring i Næstved Storcenters centergange løbende hele dagen.

Det er kun tilladt at deltage én gang pr. person. Ansatte i Næstved Storcenter og medlemmer af dennes husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Vinderen af det enkelte gavekort er den, der finder et gavekortbevis og indleverer det intakt i Centerinformationen, inden centeret lukker fre. 4. juni kl. 22. Udlevering sker ved personligt fremmøde og mod fremvisning af legitimation.

Såfremt vinderen ikke ombytter sit gavekortbevis i Centerinformationen inden centeret lukker den 4. juni kl. 22, bortfalder retten til gavekortet, og Næstved Storcenter er berettiget (men ikke forpligtet) til at lade gavekortet finde på ny.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Næstved Storcenter påtager sig intet ansvar for gevinsten, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt. Ved mistanke om snyd har Næstved Storcenter ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Næstved Storcenter er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og forbeholder sig retten til at udsætte eller annullere konkurrencen i tilfælde af force majeure.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du de nævnte betingelser og giver samtidig samtykke til, at Næstved Storcenter må tage et foto af dig ved gevinst-afhentningen og offentliggøre dette samt dit navn på Næstved Storcenters medier.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Næstved Storcenter. Læs mere her: https://naestvedstorcenter.dk/privatlivspolitik/

Spørgsmål til konkurrencen kan stilles på
kontakt@naestvedstorcenter.dk.