Jul i Næstved Storcenter

Vi glæder os til at se dig til julehygge og gaveshopping i Næstved Storcenter. Se, hvilke hyggelige aktiviteter og arrangementer vi har planlagt til jer alle.

Send et brev til julemanden
10. nov. – 23. dec. på Kurts Torv

Skriv eller tegn en flot julehilsen til julemanden, og kom forbi Kurts Torv og aflevér den i Julemandens Postkasse. Hver søndag i advent trækker julemanden en heldig vinder af et gavekort på 500 kr. til NSC.

Magisk juleudstilling
Ons. 10. nov. – 23. dec. på Kurts Torv

Årets juleudstilling byder på ren nostalgi og julehygge for både store og små. Tag familien i hånden og lad dig betage af det store mekaniske juletræ, som man kan få til at bevæge sig og spille julens melodier. Udstillingen er specialdesignet til Kurts Torv i Næstved Storcenter og er helt bestemt et besøg værd.

Nissejagt
27. nov. – 23. dec. v. indgangen på Kurts Torv og Midtertorv

7 drillenisser har gemt sig i centeret, og den gamle julemand har brug for hjælp til at finde dem. Snup et gratis skattekort ved indgangene, og find drillenisserne, inden de laver alt for mange julestreger i centeret. Der venter en lille præmie i KiDS COOLSHOP til alle, der gennemfører skattejagten.

Giv et udsat barn en julegave
Fre. 26. nov. – Tor. 23. dec. på Vestertorv

Ønsketræet på Vestertorv er pyntet med små sedler med ønsker fra børn, der kommer fra lokalområdets mindre bemidlede familier. Pluk et juleønske fra træet, og forær en fin julegave til et udsat barn. Alle ønsker er opfyldt. 

Mød julemanden
Lørdage og søndage kl. 12-15 i uge 47-50 på Kurts Torv.

Traditionen tro lægger julemanden vejen forbi. Tag mor og far i hånden, og hils på ham på Kurts Torv, hvor han sidder i sin julestol og ønsker glædelig jul. Hvis vi kender ham ret, har han også en lille julegodte i ærmet.

Mød julemandens rensdyr
27. nov. kl. 11-13 udenfor Kurts Torv

Julemandens rensdyr lægger vejen forbi Næstved Storcenter, inden de fortsætter deres rejse mod Nordpolen og den travle gavefabrik. Dyrene er sjove, milde og tålmodige, og hjælpenissen passer selvfølgelig på dem og sørger for, at de er godt tilpas imens.

Brændte mandler
12. nov. – 30. dec. på Kurts Torv

Mmh .. Duften af brændte mandler spreder sig på Kurts Torv helt frem gennem hele julen. Så kom forbi boden og køb de lækreste brændte mandler og nyd dem, mens du shopper julegaverne.

Lucia-optog
13. dec. kl. 17 i centergangene

Kom og se det smukke pigekor fra Holsted Kirke, når de går igennem centergangene til julens magiske toner. Optoget starter ved Kurts Torv og går gennem hele centeret med ophold på torvene.

Juleteater
5., 12. og 19. dec. kl. 11 på Østertorv (ved H&M)

Vi tæller ned til jul med sjove, interaktive og 3 hyggelige juleforestillinger proppet med glade julesange, skøre nisse-streger og julehygge for alle børn og voksne. Læs om forestillingerne her!