Jul i Næstved Storcenter

Vi glæder os til at se dig til julehygge og gaveshopping i Næstved Storcenter. Se, hvilke hyggelige aktiviteter og arrangementer vi har planlagt til jer alle.

Send et brev til julemanden
16. nov. – 23. dec. 2020 på Nordtorv

Skriv eller tegn en flot julehilsen til julemanden, og kom forbi Nordtorv og aflevér den i Julemandens Postkasse. Som tak har Julemanden efterladt en lille ting i Centerinformationen til alle de søde og kreative børn.

Hygge på Juletorvet
Fredag 27. nov. – 23. dec. Kl. 12-19 på Kurts Torv

Læg vejen forbi det hyggelige Juletorv, hvor nisserne er flyttet ind og julemandens store kane står klar til årets julerejse. Og glem ikke at smage på nogle af julens dejligste lækkerier fra juleboderne.

Årets adventskalender – Få dit juleønske opfyldt
Hver søndag i advent på Instagram

Hvad er dit største juleønske? Deltag i årets adventskalender på Næstved Storcenters Instagramprofil – måske er det dit ønske, vi opfylder næste søndag! 

Giv et udsat barn en julegave
Søn. 22. nov. – fre. 18. dec. på Kurts Torv.

Ønsketræet på Kurts Torv er pyntet med små sedler med ønsker fra børn, der kommer fra lokalområdets mindre bemidlede familier. Pluk et juleønske fra træet, og forær en fin julegave til et udsat barn.

Hils på selveste julemanden 
Fredage kl. 15-18 og lørdage kl. 12-15 i uge 48-51 på Nordtorv.

Traditionen tro lægger julemanden vejen forbi. Tag mor og far i hånden, og hils på ham på Nordtorv, hvor han sidder i sin julestol og ønsker glædelig jul. Hvis vi kender ham ret, har han også en lille julegodte i ærmet.

Er du en god hjælpenisse?
16. nov. – 23. dec. på Vestertorv

Fang alle jule-tingene med hele kroppen foran skærmen i vores Augmented reality-spil, og optjen så mange point, du kan, inden tiden løber ud. Du kan udfordre dig selv og dine venner i jule-spillet på Vestertorv helt frem til 23. december 2020.

Drive in-julegudstjeneste
Tors. 24. dec. kl. 13-14 på P-pladsen

Vær med til at synge julen ind, når vi inviterer til en hyggelig drive in-julegudstjeneste på P-pladsen ved Kurts Torv. Det er gratis at deltage, og billetter kan afhentes på Holsted Kirkes Kontor søn. 13. dec. kl. 12-14 og tir. 15 dec. kl. 15-17.30. Der er et begrænset antal billetter, som uddeles efter først til mølle-princippet.