Næstved Storcenter

Byg med LEGO x Experimentarium

3. - 12. maj

Næstved Storcenter får besøg af oplevelsen ”Byg en forandring med Experimentarium”. Her kan I lege og bygge jeres egne idéer til en mere bæredygtig fremtid med LEGO® klodser.

I perioden 3. maj til 12. maj (lukket 9. maj) får vi besøg af den nye familie-oplevelse Byg en forandring med Experimentarium.

Byg en forandring med Experimentarium er en gratis drop-in oplevelse, hvor I sammen bygger kreative løsninger med LEGO klodser, der kan bidrage til at gøre fremtiden til et rart sted at leve for dyr, planter og mennesker.

Målet med Byg en forandring med Experimentarium er, at børnene får forståelsen af, at de spiller en vigtig og aktiv rolle i at skabe en bæredygtig fremtid – og at de også kan få kreative idéer, der kan gøre en forskel.

Experimentarium og LEGO-koncernen står bag oplevelsen, der er baseret på det globale non-profit program LEGO® Build the Change.

Eventet har åbent

Hverdage: 11-19

Lørdag og søndag: 10-16

Skattejagt – fup eller fremtid

Ta’ med på vores sjove LEGO®-skattejagt, hvor I undervejs skal finde frem til – og blive klogere på – om forskellige udsagn er sande eller falske. Snup et skattekort i eventzonen på Kurts Torv og vær med!

Vi trækker lod blandt alle deltagere om seje LEGO®-præmier og fribilletter til Experimentarium.