fbpx

Black Friday - Gavekortregn

Black Friday med masser af farver

I år kommer der ekstra kulør på Black Friday i centeret 29. november. Hver time fra morgen til aften trækkes der lod om i alt 12 gavekort på 1.000 kr., og kl. 21 kommer et gavekort på 5.000 kr. på højkant.. Gavekortene regner ned over dig!

Centeret sætter alle sejl til i år. Butikkerne bugner af et væld af tilbud i løbet af Black Friday med ekstra lang åbningstid fra kl. 8 til 22. Og selv sætter vi vilde gavekort på højkant – HVER time trækkes et gavekort på 1.000 kr., helt frem til kl. 21 og kl. 21 udloddes også et gavekort på 5.000 kr. blandt alle deltagende på dagen.

Hvordan deltager du?

Hvis du udfylder kuponen fra centerets jule-magasin og svarer rigtigt på spørgsmålet, deltager du i konkurrencen, hvor vi hver time fre. 29. nov. 2019 udlodder et gavekort á 1.000 kr. til en heldig vinder. Kuponen skal afleveres ved konkurrencestanden på Kurts Torv på dagen. Bemærk, at postkassen tømmes hver time og starter forfra. Du kan deltage én gang pr. time.

Du finder også konkurrencekuponerne ved Black Friday standen på Kurts Torv på dagen.

SE ALLE CENTERETS BLACK FRIDAY TILBUD HER.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen løber fre. 29. nov. 2019 fra kl. 8-21 Der udloddes i alt 12 gavekort til Næstved Storcenter á 1.000 kr. og 1 gavekort til Næstved Storcenter á 5.000 kr. Du skal være minimum 16 år for at deltage i konkurrencen. Vinderchancen afhænger af, hvor mange der deltager i konkurrencen. Kuponer for deltagelse i konkurrencen er optrykt i centermagasinet, men der vil også være kuponer tilgængelige ved konkurrencestanden. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang pr. time. Postkassen vil blive tømt hver hele time, efter vinderen er fundet. Alle kuponer vil dog blive gemt, når vinderen af gavekortet på 5.000 kr. skal trækkes blandt alle dagens deltagere. Vinderne bliver opråbt i centerradioen og skal være til stede for at vinde præmien. Vinderen bliver også ringet op én gang. Tager man ikke telefonen, eller er en vinder ikke ved standen på Kurts Torv i Næstved Storcenter senest 10 min. efter opkaldet i centerradioen, bortfalder retten til præmien, og Næstved Storcenter er berettiget, (men ikke forpligtet), til at udtrække en ny vinder. Vinderne findes ved lodtrækning og bliver offentliggjort på centerets hjemmeside og vil fremgå der i et halvt år efter konkurrencens afslutning. Den første vinder trækkes kl. 9 og den sidste vinder kl. 21. Kl. 21 trækkes vinderen af gavekortet på 5.000 kr. blandt alle kuponer på hele dagen. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse betingelser, tilmelding af Næstved Storcenters fordelsprogram Shop Club og at modtage markedsføring via e-mail/SMS fra Næstved Storcenter. Læs mere om Shop Club på naestvedstorcenter.dk/fordelsklub/. Du kan til enhver tid afmelde dig. Vinderne accepterer at blive fotograferet ved afhentning af gavekort, og at Næstved Storcenter må bruge dit billede/din video ubegrænset samt uden betaling til markedsføringsmæssige formål. Billederne må derudover bearbejdes samt offentliggøres på Næstved Storcenters digitale platforme (hjemmeside, sociale medier, herunder Facebook og Instagram). Det er ikke tilladt at anvende optagelserne til andre formål end de her angivne. Accepten kan til enhver tid tilbagekaldes og få virkning fra tidspunktet for tilbagekaldelsen. Ansatte i Næstved Storcenter samt deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Næstved Storcenter, læs mere her: naestvedstorcenter.dk.