Næstved Storcenter

Black Friday

24. november

Vi fejrer Black Friday i Næstved Storcenter med et kæmpe brag!

Se nedenfor, hvilke fede aktiviteter vi har planlagt til dig på Black Friday.

Gratis kaffe

Fra kl. 9-10 hos Kofoeds Café (så længe lager haves)

Næstved Storcenter åbner allerede kl. 9, og derfor byder vi alle vores morgenfriske kunder varmt velkommen med en valgfri kaffe. Så er energidepoterne fyldt op til ægte Black Friday-shopping. Der uddeles kaffe til de første 100 kunder. 

Black Box – vind gavekort hele dagen

Kl. 10-23 på Nordtorv v. Vinoble

Se, om du kan få den magiske låge til vores BLACK BOX til at gå op! Får du lågen til at gå op, vinder du et gavekort på 1.000 kr. til butikkerne i Næstved Storcenter. Den sidste time trækker vi lod om et EKSKLUSIVT gavekort på hele 3.000 kr. til centeret! Du kan deltage, lige så mange gange du vil, og du deltager ved at finde “Black Box” i app’en og swipe, når du står foran BLACK BOXEN i centeret.

Mød RobinSamse

Kl. 16 ved H&M

Youtube-idolerne Bag RobinSamse gæster Næstved Storcenter kl. 16 på Black Friday! Kom og mød dem, få en selfie og shop amok i alt deres seje merchandise!

10 ekstra point

Kl. 9-23 i Næstved Storcenters app

Vi vil så gerne se dig på Black Friday! Derfor forærer vi dig 10 ekstra point i appen, hvis du besøger os på dagen. Brug dine optjente point på præmier og unikke fordele fra butikkerne.

Livemusik

Kl. 18-22.30 i centergangene

Vi gør din shoppetur endnu hyggeligere med livemusik rundt omkring i centeret af sanger og sangskriver Bastian da Cruz.

Mød Sofus Centermus

Fra kl. 16 ved Kurts Torv og akvariet

Kom forbi Kurts Torv og mød Sofus Centermus. Han glæder sig til at give krammere og high-fives, og du kan få taget et billede sammen med ham.

Black Friday-tilbud fra butikkerne

Se tilbuddene i appen to dage før BLACK FRIDAY!