Næstved Storcenter

Late Night

31. maj

Klar til en aften med fart på?

Vi har inviteret Brian Frederiksmose fra BF Lifestyle, og du kan opleve hans fede Dodge Viper, køre ræs i vores vilde Formel 1-simulatorer og deltage i konkurrencen om en tur i en valgfri superbil!

Som altid har butikkerne helt til kl. 22 med nyheder og ekstra gode tilbud.

Skarpe tilbud og rabatter

Kl. 10-22 i butikkerne

Der er skarpe tilbud i butikkerne, som du med garant IKKE vil gå glip af!

Prøv vores seje Formel 1-simulatorer

Kl. 12-22 på Nordtorv

Er der en fartdjævel gemt i dig? Så snyd ikke dig selv for en tur i vores seje Formel 1-simulatorer. Tag din ven under armen og se, hvem af jer der kommer først over målstregen.

De to hurtigste vinder en tur i en superbil!

Mød BF Lifestyle

Kl. 17-20 på Kurts Torv

Mød Brian Frederiksmose fra BF Lifestyle, når han besøger Kurts Torv i Næstved Storcenter. Med sig har han sin fede superbil Dodge Viper, som du nu har en unik mulighed for at opleve helt tæt på. og sig hej og se, om du kan slå Brians omgangstid i formel 1-simulatorerne – måske slår du hans tid og vinder en tur på racerbanen i en superbil.

Vind en tur i en superbil

Kl. 17-22 på Nordtorv

Prøv at slå BF Lifestyles omgangstid i en af de seje Formel 1-simulatorer, og vær heldig at vinde et gavekort til en tur på racerbanen i en fed superbil hos Sportscar event (værdi: 1.200 kr.)
De to hurtigste kørere vinder!

Spin lykkehjulet – gevinst hver gang!

Kl. 18-20 ved akvariet

Spin det store lykkehjul ved akvariet og se, hvilken af de hundredevis af præmier, du vinder! Vi udlodder blandt andet Apple Airpods, Summerbird Chokolade, luksus-produkter fra Rituals og selvfølgelig en hel bunke af gavekort til alle butikkerne i Næstved Storcenter på op til 1.000 kr.

Psst! Der er gevinst hver gang.

Livemusik

Kl. 17.30-21.00

Vi gør din shoppetur endnu hyggeligere med livemusik af artisten Bastian da Cruz.

Få 10 ekstra point

Kl. 10-22

Vi glæder os til at se dig til Late Night-shopping, og derfor giver vi dig 10 ekstra point, når du besøger os. Du får automatisk dine ekstra point, når du besøger Næstved Storcenter og åbner appen.