Vi har lukketVi har åbent igen tirsdag 19/2-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu

Vinterferie i NSC

Vinterferien byder på lidt af det hele og står i dinoernes tegn. 

Se den fantastiske udstilling med alle de livagtige dinoer, deltag i skattejagten, køb en børnebillet eller prøv kræfter med at lave din helt egen dino. Mulighederne er mange.. Vi glæder os til en fed vinterferie!

Kæmpe dino-udstilling

Frem til søn. 24. feb. på Kurts Torv

Tag på en spektakulær rejse gennem fortiden. Oplev de gigantiske naturtro dinosaurer, som betager alle med deres livagtige bevægelser og farlige brøl. Denne imponerende tur tilbage i tiden inviterer til interaktiv oplevelse og læring, hvor børnenes fantasi får frit spil blandt oplevelsesskabende elementer.

Få dit eget dino-billede

Frem til søn. 24. feb. på Kurts Torv

Børnene kan komme ind i det store dino-æg og lege, at de er en dino-unge, som kigger ud på deres mor og far, der kan tage et sjovt billede af deres lille dino-barn.

Dino-børnebillet

Fre. 8. feb. – søn. 24. feb.

Køb årets børnebillet i Centerinformationen til 40,- (Værdi 193,90,-).

Alt fra en lækker cheeseburger og sodavand til en smart snurretop og perler. Husk det er først til mølle.

Skattejagt

Frem til 24. feb.

Kan du finde de 8 dino-poster rundt omkring i centeret? Hvis du kan og finder frem til det hemmelige ord, kan du indløse dit skattekort og få en præmie i Centerinformationen. Du finder skattekortet ved Centerinformationen.

Fortnite Live

Fre. 15. feb. kl. 12-16 hos Bilka

Fortnite har taget verden med storm og er et af de mest populære spil i øjeblikket. Der vil i løbet af dagen blive afholdt små konkurrencer, hvor der er præmier på højkant. Alle kunder kan opleve Fortnite universet og prøve at spille Fortnite i Virtual Reality, deltage i Fortnite quiz eller danse de populære danse i dansekonkurrencen.

Bliv malet som en dino

Tors. 14. feb. – fre. 15. feb. kl. 12-15

Alle børn kan komme ned og blive sminket som en vaskeægte farlig dinosaur eller få en smart dino-tattoo når pigerne fra Sminketeatret står klar på Kurts Torv. 

Dino-sletten

Frem til 24. feb. på Sydtorv

Besøg Dino-sletten og lav din helt egen dino. På Dino-sletten kan børn og forældre sammen udklække dinosaurer og passe og pleje dem. Få også din egen dino-malebog tilsendt på e-mail.

Mød Sofus Centermus

Lør. 9. feb. – søn. 10. feb kl. 11-14+

Lør. 16. feb. – søn. 17. feb kl. 11-14

Kom og sig hej til Sofus Centermus når han deler godter ud til alle børn. Få også taget et selfie med ham eller måske du trænger til et ægte musse-kram?