Vinterferie i NSC

I vinterferien bringer vi naturen indenfor. Tag en tur på insektlegepladsen, så dine egne krydderurter eller lav et naturdyr. Du kan også opleve Frost 2 Tour eller hvad med at varme op til fastelavn med en fed børneworkshop og tøndeslagning?

LEG & BYG MED NATUREN

Lør. 8. feb. – fre. 14. Feb. kl. 11-15 på Kurts Torv

Vi bringer naturen indenfor til dig! Her kan børn og voksne hygge, og prøve, at bygge med de smarte Stick-Lets eller tage en tur på insektlegepladsen. Måske du hellere vil lave mad til havens fugle eller så sin egen krydderurt? Så er muligheden der også. Uanset hvad må man tage det med hjem og det er ganske gratis.

VINTERFERIENS BØRNEBILLET (UDSOLGT)

Fre. 7. feb. –  i Centerinformationen

Tag på en hyggelig tur rundt i centeret og find de mange små gaver der gemmer sig i butikkerne. Billetten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen.. Husk det er først-til-mølle.

FROST 2 TOUR

Fre. 14. feb. Kl. 12 i Bilka

Kom med til eventyrlig Frost 2 tour i samarbejde med ©Disney og få en ægte Frost oplevelse. Du kan få flettet dit hår som prinsesserne, få lavet en flot ansigtsmaling inspireret af Frost, prøve de flotte Frost kjoler eller klæde dig ud som Olaf. Til sidst kan du få taget et billede, som du kan tage med dig hjem i samarbejde med Instax.

DEN STORE SNEBOLDKAMP

Frem til 28. feb. på Vestertorv

Så er det nu at du kan kæmpe mod pingvinerne i årets store sneboldkamp. Den digitale maskine er for alle børn og du kan helt selv vælge hvad du vil skyde sneboldene afsted med.

FASTELAVNSWORKSHOP FOR BØRN

Lør. 15. feb. og søn. 16. feb. kl. 11-15 på Kurts Torv

Fastelavn er mit navn.. Igen i år inviterer vi børnene til en super spændende og kreativ fastelavnsworkshop, hvor børnene kan kreere deres egen fantasifulde fastelavnsris med alverdens pynt og slikposer.

SÆBEBOBLE MAGI – BØRNESHOW

Lør. 15. feb. kl. 11, 12 og 13 på Kurts Torv

Sæbebobler er fantastiske og magiske at se på når de svæver og ændrer form, deroppe i luften. Kom og bliv forbløffet over Sofus’ sæbeboble magi – og børnene kan prøve at lave flotte sæbebobler selv bagefter.

TØNDESLAGNING

Lør. 22. feb. kl. 11 på Kurts Torv

Skip o´høj små landkrabber, så har kaptajn Krabbe lagt til kaj efter 5 år på havet hvor han har skabt frygt og rædsel blandt de handelsrejsende. Nu vil han plyndre vores fastelavnstønder. Så kom og hjælp os med at få dem slået ned den 22. februar på Kurts Torv så han ikke når at stikke af med tønderne.