Tropical Days

Sommerferien er startet i Næstved Storcenter, og alle de gode oplevelser venter .. 

Kom med på en skæg safari-skattejagt, gå på opdagelse blandt alverdens vilde dyr eller ta’ en rundtur efter små gaver i butikkerne med årets sejeste børnebillet i hånden.

Så lover vi, at det bliver endnu sjovere for hele familien at holde ferie.

 

Sommerens aktiviteter

Ta’ på en hyggelig rundtur i centeret efter sjove overraskelser i butikkerne. Så skynd dig at få fingrene i feriens sjoveste børnebillet – de sælges i begrænset antal! Billetten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen 26. juni til 8. august, så længe lager haves (for børn op til 13 år).UDSOLGT!

De vilde dyr har slået sig ned i Næstved Storcenter og holder årets sommerferie på Kurts Torv. Kom og se den flotte udstilling, og ta’ årets sommerferie-foto helt tæt på løver, giraffer og alle deres vilde venner.

Hjælp os med at finde de 7 vilde dyr, der er sluppet fri i centeret. Snup et gratis skattekort ved indgangen til Kurts Torv og Midtertorv, og find de 7 poster. Hver post gemmer på et bogstav, og når du har dannet det hemmelige ord, kan du hente en lille præmie i Centerinformationen. Gælder 26. juni til 8. august (for børn op til 13 år) 

OBS!

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters medier. Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR (Databeskyttelsesforordningen).