Tag på picnic i Næstved

Maden og vinen smager altså bare endnu bedre under åben himmel! Og nu hvor vi endelig kan være ude og nyde solen og naturen, er det med at udnytte det. Så pak picnickurven med lækre sager, og nyd en lun sommeraften eller en søndagsudflugt i godt selskab med familie og venner.

Hvor skal I tage på picnic?

Vi har samlet gode idéer til din næste picnictur i området – og fundet lækre fra Næstved Storcenter, som du kan have med på turen.

3 tips til picnic i Næstved:

  • Picnic i byen: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

På Høje Plads på Grønnegadens Kaserne finder I en hyggelig græsplæne, en prisvindende legeplads, et streetsoccerbur og et skateområde. Det er perfekt til en picnic i byen omgivet af liv og masser af sjov for børn.

  • Picnic i skoven: Fruens Plantage

Hold picnic i den hyggelig natur ved Fruens Ly i Fruens Plantage blot 4 kilometer fra stationen. Her er bålplads, borde, bænke og et muldtoilet. Rundt omkring ligger en naturlegeplads, hyggelige stier og urørt natur.

  • Picnic ved vandet

Herlufsholm Park, der ligger smukt med udsigt til Susåen, er åben fra solopgang til solnedgang. I kan parkere ved skolen tæt på og slå picnicturen sammen med et hyggelig tur på hjertestien på enten 4,2 km eller 6 km.

Du kan finde endnu flere picnicsteder og grønne parker på naestved.dk.

Imerco Home

Termokande, Chambord fra Bodum, 299,95 kr.

Bilka Bistro

Rugbrødssandwich med tunmousse, 20 kr.

Søstrene Grene

Plaid, 98,80 kr.

Kop&Kande

Picnickurv, 249,95 kr.

Bagels to go

Megabagel med BBQ og en læskedrik, 72 kr.

Flying Tiger

Glas, 15 kr. pr. stk.

Starbucks

Caramel Frappuccino, 49 kr./55 kr./59 kr.

Carls jr.

Caesar Salat med kylling, 45 kr.