Spooky Days

Årets (u)hyggeligste efterårsferie venter på jer ..

Gå på opdagelse i vores flotte halloween-univers med græskar, ækle kryb og skræmmende figurer rundt omkring i centeret – og snyd ikke jer selv for alle vores sjove halloween-aktiviteter helt frem til 31. oktober.

Hekstejagt: Kom og hjælp!
20. – 31. okt. ved indgangen på Kurts Torv og Midtertorv

Hjælp heksen med at finde de 8 ingredienser til hendes ækle halloween-suppe. Snup et skattekort ved indgangen til Kurts Torv og Midtertorv, og se, om du kan finde dem alle sammen. Der venter en slimet snack i Centerinformationen til alle, der gennemfører skattejagten. 

Den store tegnekonkurrence
15. – 31. okt. på Kurts Torv

Farvelæg en halloween-tegning og hæng den op på krea-væggen på Kurts Torv. Så bliver din tegning udstillet, og vi trækker en heldig vinder af et gavekort til NSC på 500 kr. blandt alle, der har deltaget med en farvelagt tegning. 

Feriens børnebillet – UDSOLGT
15. – 24. okt. i Centerinformationen

Skal du ha’ fat i den (u)hyggelige børnebillet, der gør efterårsferien endnu sjovere? Med børnebilletten garanterer vi flere timers sjov og hygge i jagten på gode gaver og overraskelser fra centerets butikker. Børnebilletten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen, så længe lager haves. Børnebilletten er desværre udsolgt.

Græskar-workshop
20. – 21. okt. kl. 11-15 på Kurts Torv

Fjollet, uhyggelig eller sød? Du bestemmer helt selv, hvordan din græskar-lygte skal se ud. Alle børn kan skære en græskar-lygte til haven i vores hyggelige workshop. 1 græskar pr. barn, så længe lager haves.

Gratis ansigtsmaling
23. – 24. + 30. – 31. oktober kl. 11-14 på Kurts Torv

Bliv malet som en vampyr, flagermus eller noget helt tredje, og skræm livet af mor og far. Kun fantasien sætter grænser, når de søde halloween-sminkører tilbyder gratis ansigtsmaling for alle børn på Kurts Torv. 

Krea-workshop
18. okt. kl. 11-14 på Kurts Torv

Kom til krea-workshop med Line fra Kreativ med Ungerne. I det åbne værksted kan de små klippeklistre og lave sjove halloween-flagermus med skarpe tænder og skøre øjne, som de kan tage med hjem. Gratis og kræver ikke tilmelding.