Spin & vind gavekort for 25.000 kr.

Kan du bruge et tilskud til efterårs-shoppingen? Så kom og spin det store lykkehjul i Næstved Storcenter!

Vi udlodder gavekort på 1.000 kr. til  alle dine yndlingsbutikker i Næstved Storcenter HVER DAG resten af september måned.

Du kan komme forbi og spinne hjulet i centeret hver dag.

Hvornår?

6. – 30. september 2021.

Hvor? 

Du kan spinne lykkehjulet med din smartphone ved centerets 3 indgange.

OBS! Man skal have en smartphone for at kunne deltage i konkurrencen og modtage vinderbeskeden.


Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres følgende betingelser:

Konkurrencen gælder 6. – 30. september 2021. Det er kun tilladt for personer over 16 år, der er bosat i Danmark, at deltage i konkurrencen, og hver person kan deltage én gang om dagen i perioden. Ansatte i Næstved Storcenter og Centerforeningen og medlemmer af dennes husstand kan ikke deltage.

Vindere
Lykkehjulet er et tilfældighedsspil. Vinderne af præmierne (gavekort på 1.000 kr.) findes derfor ved tilfældighed blandt de deltagende, der opfylder konkurrencebetingelserne. Vinderne får direkte besked på siden og får tilsendt en vindermail med deres præmie. For at kunne deltage i konkurrencen og modtage præmien skal man derfor have en smartphone. Vindermailen skal indløses af personalet i Centerinformationen, for at præmien kan udleveres. Præmien må udelukkende indløses af personalet i Centerinformationen. Såfremt præmien indløses af vinderen selv, bortfalder præmien. Såfremt vinderen ikke kan fremvise sin vindermail, bortfalder præmien også.

Gevinster
Der udloddes 25 stk. gavekort til Næstved Storcenter á 1.000 kr. i perioden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Såfremt vinderne af præmierne ikke indløser disse ved personligt fremmøde i Centerinformationen inden for 1 måneder, er Næstved Storcenter berettiget men ikke forpligtet til at udtrække en ny vinder.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at Næstved Storcenter må tage et foto af dig ved gevinstafhentningen og offentliggøre dette samt dit navn på vores medier.

Når du deltager i lykkehjulet, tilmelder du dig Næstved Storcenters nyhedsbrev.

Brug af persondata
Når du siger ja tak til at modtage nyhedsbrev, accepterer du samtidig at modtage digital markedsføring om tilbud, aktiviteter og kampagner mv. fra Næstved Storcenter og Centerforeningen via nyhedsbrev, sociale medier og digital annoncering.

Alle oplysninger, du afgiver, vil udelukkende blive anvendt til ovennævnte formål. Oplysningerne behandles fortroligt og vil udelukkende være tilgængelige for Næstved Storcenter og ingen tredjeparter. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares desuden under sikre forhold.

Kommer der fremtidigt relevante produkter, samarbejdspartnere eller kommunikationsformer, må Næstved Storcenter benytte dette samtykke til at orientere mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller mine data.

Ændringer i privatlivspolitik
Næstved Storcenter forbeholder sig retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik er tilgængelig på naestvedstorcenter.dk.

Øvrigt
Ved mistanke om snyd har Næstved Storcenter ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. NSC forbeholder sig retten til at udsætte, ændre eller annullere konkurrencen i tilfælde af force majeure.

Spørgsmål til konkurrencen kan stilles på kontakt@naestvedstorcenter.dk.