Sjove LEGO®-dage i efterårsferien

Mangler I en god idé til efterårsferien? Så kom forbi NSC og få masser af sjove oplevelser for hele familien!

I efterårsferien kan du nemlig opleve vores kæmpe LEGO®-udstilling på Kurts Torv, deltage i fede konkurrencer hver dag og tage på en hyggelig rundtur i centeret med efterårsferiens sjoveste børnebillet i hånden. 

KÆMPE LEGO®-UDSTILLING

Fre. 9. okt. – søn. 18. okt. på Kurts Torv

Er du en ægte LEGO®-fan? Så kom og oplev vores kæmpe LEGO®-udstilling, og deltag i fede konkurrencer om seje LEGO®-præmier. Vi trækker vindere hver dag, og hovedpræmien er en tur i LEGO® House for hele familien.

Psst! Alle børn, der besøger udstillingen får en GRATIS LEGO®-plakat.

EFTERÅRSFERIENS SJOVE BØRNEBILLET

Fre 9. – søn. 18. okt. i Centerinformationen

Tag på en hyggelig rundtur i centerets butikker for at få fingrene i 9 sjove gaver. Billetten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen v. Vinoble. Billetterne sælges i et begrænset antal efter først til mølle-princippet.

JON SERVERER FØDSELSDAGSKAGE

Søn. 11. okt. kl. 12-14 på Nordtorv

Vi fejrer Næstved Storcenters fødselsdag med besøg af kagekunstneren Jon Daniel Edlund, som vi alle kender fra TV. Kom og smag Jons fødselsdagskage – han deler ud af den lækre kage til alle besøgende.

COVID-19 – Vi passer på dig

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afviklingen af vores arrangementer og overvåger udviklingen af COVID-19 nøje. Vi opfordrer alle besøgende til at følge de gældende retningslinjer og tage hensyn, holde afstand, spritte hænder af og blive hjemme ved symptomer på sygdom. 

Næstved Storcenter forbeholder sig retten til uden varsel at ændre, udskyde eller aflyse eventet, såfremt dette vurderes nødvendigt.

 

Stemningsvideo- og billeder ved events

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters medier. Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR (Databeskyttelsesforordningen).

 

*Konkurrencebetingelser

Konkurrencen i forbindelse med LEGO-udstillingen gælder i perioden fre. 9. okt. – søn. 18. okt. og ejes og afholdes af Næstved Storcenter. Der udloddes 10 x dagspræmier bestående af LEGO-byggesæt, 2 x ugepræmier bestående af større LEGO-byggesæt og 1 x hovedpræmie bestående af billetter for hele faqmilien til LEGO House.Man deltager ved at gætte, hvor mange LEGO-klodser, der er i glaskrukken på Kurts Torv. Vinderne er dem, hvis svar kommer tættest på det korrekte antal. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang pr. dag. Ansatte i Næstved Storcenter og medlemmer af dennes husstand samt eventets personale kan ikke deltage i konkurrencerne.

Vinderne får direkte besked, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmierne kan afhentes ved personligt fremmøde i Centerinformationen v. Vinoble i dennes åbningstid. Såfremt vinderen ikke afhenter sin præmie i Centerinformationen inden for 14 dage, er Næstved Storcenter berettiget (men ikke forpligtet) til at trække en ny vinder af præmien. Næstved Storcenter påtager sig intet ansvar for gevinsten, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt. Ved mistanke om snyd har Næstved Storcenter ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Næstved Storcenter er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og forbeholder sig retten til at udsætte eller annullere konkurrencen i tilfælde af force majeure. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du de nævnte betingelser og giver samtidig samtykke til, at Næstved Storcenter må tage et foto af dig ved gevinst-afhentningen og offentliggøre dette samt dit navn på Næstved Storcenters medier.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Næstved Storcenter. Læs mere her!

Spørgsmål til konkurrencen kan stilles på kontakt@naestvedstorcenter.dk.