Safe Shopping i Næstved Storcenter

I Næstved Storcenter passer vi på hinanden, og vi gør alt for, at du kan føle dig tryg, når du besøger os.

For at passe på besøgende og medarbejdere har vi sørget for informationsmateriale om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd, afstandsmarkering, spritdispensere, maksbegrænsning på antal kunder i butikker såvel som hele storcenteret, retningsanvisning, værnemidler til medarbejdere i caféer og restauranter, ekstra opsynspersonale i hele vores lange åbningstid og speak i centerradioen. Derudover har vi opsat kundetællere, som overvåger besøgstallet i hele vores åbningstid.

Vi følger alle gældende retningslinjer ifm. COVID-19, og derfor skal du fra torsdag 29. oktober have mundbind eller visir på, når du besøger Næstved Storcenter, ligesom du vil blive mødt af medarbejdere med mundbind eller visir – dog med undtagelse af ansatte, der befinder sig bag plexiglasskærme ved kasseområdet.

Såfremt du tilhører den gruppe af mennesker, der ikke kan eller skal bruge mundbind eller visir, som er beskrevet under “Hvem er undtaget for anbefalingerne om brug af mundbind?” på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, er du naturligvis undtaget kravet. I så fald bedes du blot oplyse dette til vores medarbejdere, såfremt de retter henvendelse om  brug af mundbind/visir. 

Vores medarbejderes og besøgendes sundhed og sikkerhed er vores førsteprioritet. Derfor opfordrer vi alle til at følge de gældende retningslinjer og vores anvisninger i storcenteret.

Du kan gøre en forskel ved at: 

  • Tage hensyn og holde afstand
  • Spritte hænder af ofte
  • Følger færdselsretningen og øvrige anvisninger i centeret
  • Benytte mundbind eller visir, når du færdes i centeret – medmindre du af helbredsmæssige årsager er fritaget fra at bære mundbind, jf. Bekendtgørelse om krav om mundbind i detailhandlen. 
  • Bliver hjemme ved symptomer på coronavirus
  • Benytte hele vores lange åbningstid (hverdag 10-20, weekend 10-16)

Tak for hjælpen! 

Vi glæder os til at se dig til Safe Shopping i Næstved Storcenter.