Vi har lukketVi har åbent igen fredag 22/3-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu

Sæsonens store herretendens: Cool sportswear

Sportslooket har længe været en stor tendens hos herrerne, og dette forår er absolut ingen undtagelse. Derfor er forårshylderne fulde af tracksuits, pangfarver og masser af sportslogoer, som du ikke kun behøver at trække i, når du skal have sved på panden. Du kan sagtens bruge både sweatpants og logo T-shirts i din hverdagsgarderob.  

Gå efter Karl Kani og Nasa

Hos qUINT finder du flere sporty brands som The North Face, Adidas, Karl Kani og LaCoste, der passer lige ned i den sporty tendens. Men også Jack & Jones og H&M’s forårskollektioner er inspireret af athleisure-tendensen med pangfarver og cool print.

Desuden finder du jo selvfølgelig en masse fedt sportswear i Intersport, blandt andet brandet Superdry Sport, der er perfekt til at gøre hverdagsgarderoben sporty.

Sådan bruger du sportstendensen

Få stilen i foråret med masser af farver, sportsprint, sneakers og en skuldertaske som en ekstra detalje.  

Du behøver ikke hoppe i alle items på en gang. Du kan sagtens mikse dine logo T-shirts med et par jeans, kombinere dine sneakers med et par chinos og en pæn trøje, eller bruge et par sweatpants sammen med en oversize T-shirt og et par fede solbriller, hvis du vil gøre din stil lige lidt ekstra cool. 

qUINT

T-shirt, Karl Kani, 300,-

Intersport Seiffert

Sweatshirt, Superdry Sport, 799,95

!Solid

Shorts, 249,95

Jack & Jones

Hoodie, 399,95

Zjoos

Sneakers, Skechers, 800,-

qUINT

Taske, Carhartt, 350,-

Dissing

Jakke, Ellesse, 750,-

H&M

Joggingbukser, 199,-