Pippis store fødselsdagsshow er aflyst

I Næstved Storcenter passer vi på hinanden. Derfor ser vi os nødsaget til at aflyse Pippis store fødselsdagsshows som følge af den seneste udvikling af COVID-19. Vi beklager meget og håber, at vi kan afholde events og arrangementer igen snart. 

Sammen med et festligt liveband laver Pippi et brag af en GRATIS fødselsdagsfest, hvor hun bl.a. underholder med sine egne fortællinger, leger tingfinder, går i butikker og tager i cirkus – på ægte Pippi-manér. I rollen som Pippi finder vi den hjertevarme og smilende børneheltinde Katrine, som vi alle kender fra DR Ramasjang. 

Så find din indre spilopmager og festabe frem, og vær med!

Hvornår?

Lørdag 3. oktober kl. 11

og

Lørdag 3. oktober kl. 12.15

Hvor?

Showene afholdes på 1. sal i Næstved Storcenter.

Adgang til showet foregår via glastrappen til venstre for indgangen ved Kurts Torv.

Kun adgang for personer med gyldig billet.

Husk derfor at booke GRATIS billet!

Af hensyn til det gældende afstandskrav samt for at sikre en tryg oplevelse for kunder såvel som personale, frigives der et begrænset antal pladser til hvert show. Billetterne bookes efter først til mølle-princippet. Vent derfor ikke for længe, hvis du ønsker at sikre dig plads.

 

Sådan booker du billet

For at passe godt på vores kunder såvel som personale er det nødvendigt at booke en gratis billet til dette event. 

Send mail til: kontakt@naestvedstorcenter.dk med følgende info:

Fulde navn

Antal deltagere (børn + voksne)

Hvilket show I ønsker billetter til 

Bemærk! Du har ikke sikret dig en billet, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Næstved Storcenter pr. mail.

 

Stemningsvideo- og billeder ved events

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters medier. Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR (Databeskyttelsesforordningen).

 

COVID-19 – vi passer på dig

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afviklingen af vores events og overvåger udviklingen af COVID-19 nøje.

Vi har bl.a. sørget for maks-begrænsning på antal deltagere vha. billetbooking, spredning af gæsters færden vha. retningsanvisning, håndsprit, afstandsmarkering og øget rengøring, ligesom gældende retningslinjer vil være synlige på plakater.

Antallet af billetter, der frigives pr. show, følger de gældende vejledninger vedr. afstandskravet mellem publikum og pladskapaciteten. På den måde kan vi fortsat holde afstand og sikre, at Sundhedsstyrelsens anvisninger følges.

Vi har sikret ekstra bemanding før, under og efter showet, som vil guide alle til/fra deres plads, håndhæve gældende retningslinjer og sikre, at alle besøgende får en tryg oplevelse. 

Oplever du sygdom og/eller sygdomssymptomer, bør du blive hjemme, så du ikke udsætter andre for smittefare.

Personale, der er tilknyttet eventet, overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd, herunder jævnlig og grundig håndhygiejne.

Vi evaluerer alle events efter afvikling med henblik på forbedringer.

Næstved Storcenter forbeholder sig retten til uden varsel at ændre, udskyde eller aflyse eventet, såfremt dette vurderes nødvendigt.

Såfremt der måtte ske ændringer vedr. vores events, vil alle deltagere modtage besked herom pr. mail.