Vi har lukketVi har åbent igen fredag 22/3-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu

Nyheder i NSC

Et hav af skønne forårsnyheder er landet i centerets butikker.

A touch of pink

En ting, vi ikke kan få nok af, er de flotte pink farver, som har været dominerende de seneste sæsoner. Hvis ikke du allerede er hoppet med på bølgen, så gør plads til den opsigtsvækkende farve i garderoben.  

Find et lyserødt jakkesæt for at give et feminint touch til et mere maskulint outfit, eller giv farven modspil med detaljer i rød.

Blazer, buks og bluse fra Samsøe & Samsøe og stiletter fra Billi Bi. Køb det hele i Bahne.

Mere skærm og mere power

Den nye iPad Pro har fået et komplet nyt redesign, spækket med avanceret teknologi og nye features. Dette nye design vil give dig en helt ny oplevelse og helt klart ændre din opfattelse af, hvad en iPad kan.

Med det nye design går skærmen helt ud til kanten. Et design, der får den nye iPad Pro til at fremstå som et magisk stykke glas, der kan alt det, du har brug for, uanset hvordan du holder den.

Du kan købe den nye iPad Pro hos Telenor i Næstved Storcenter.

Køb Noella i Neye

NEYE har valgt at føre Noella eksklusivt i Næstved og 9 andre butikker.

Noella er et brand, der altid matcher de nyeste trends, hvor stilen er skandinavisk med et feminint touch. Blandt Noella-taskerne kan du finde den taske, der er essentiel for din garderobe, da de både laver den cool sorte taske, der passer til det hele, men også tasker i de skønneste farver, der matcher forårets tendenser og detaljer, f.eks. nitter.

Taskerne kan både bæres som skuldertasker, men også crossbody, så de matcher dit forårslook. Find din nye Noella-taske i NEYE.

Nyt mærke

Nu kan du købe ”Woden” og ”Woden Kids” i Skoringen.

Det populære sko-brand Woden er sat på hylderne i Skoringen til forårssæsonen. Woden stiler efter at kombinere godt fodtøj med karakteristiske styles med et tvist af Wodens dna. De kan simpelthen bare godt lide at fremstille enkle sko, som giver din personlighed karakter.

Woden har intenst fokus på design og produktudvikling samt på at sikre, at deres sneakers fremstilles af nogle af de bedste på området.

Club pants

Hop med på den nye trend. Med Club Pants får du følelsen af et par joggingbukser, men et særdeles trendy og stilfuldt look. Med Lindbergh’s nye Club Pants får du både det klassiske design fra habitbukserne med sidelommer og paspolerede baglommer.

Looket er knivskarpt – men samtidig er komforten forbløffende høj, da bukserne er lavet i behagelig kvalitet med stretch.

I Wagner i Næstved Storcenter finder du flere forskellige modeller og farver, blandt andet har den ternede buks meldt sin ankomst.  

Spring vibes!

Sig hej til foråret i Gina Tricot i Næstved Storcenter med en genopfrisket garderobe fyldt med flotte pasteller og trend-nyheder i en blanding af lyserøde nuancer. Need-to-haves som fløjlsjakken, farvede tern og strikkede pufærmer giver den skønne nye start, som dit drømmelook har ventet på.

Sats stort, og skru op for forårsstilen med et fløjlssæt i lyserødt fra top til tå. Sæt prikken over i’et med accessories og farvematchende makeup. Saddle bag’en er et absolut musthave til foråret.

Nyt til boligen

Imerco Home i Næstved Storcenter inviterer indenfor til et væld af varer til køkkenet og bordet samt gaveartikler fra både kendte og egne brands.

Imerco Home i Næstved Storcenter har et udskifteligt sortiment inden for bolig, design og indretning. Personalet glæder sig til at byde dig indenfor og inspirere til en fornyelse af din bolig

Dobbelt op om tirsdagen

Køb en burger, og få en ekstra med i købet.

Køber du en Famous Star with Cheese om tirsdagen i Carl’s Jr., får du en ekstra med i købet. Det betyder dobbelt op af den lækre burger. Mums! Se betingelser for tilbuddet hos Carl’s Jr.

Print er hot!

Prints that complete every girl’s wardrobe! Gå foråret i møde i Message med det lækreste print fra mbyM! Print kan pifte ethvert outfit op, uanset om det skal bruges til hverdag eller i weekenden.

Style print med et par fede jeans og sneakers til hverdag, og pift outfittet op med et par stiletter eller støvler i weekenden. Print er altid en sikker vinder!

Ny kollektion fra Sunwill

Sunwill er garant for perfekt pasform på bukser i den helt rigtige kvalitet.

Sunwill er en danskejet familievirksomhed, der siden opstarten i 1963 har sat en ære i at producere bukser med de helt rigtige detaljer, den perfekte pasform og i den helt rigtige kvalitet. Sunwill ved, at forskellen på et par gode bukser og et par fantastiske bukser findes i detaljerne.

Det er i Tøjeksperten, du kan opleve den helt nye og spændende kollektion fra Sunwill og gå foråret i møde i en super lækker buks med en fantastisk pasform og i de helt rigtige farver. Find den nye kollektion i Tøjeksperten.

My Clarins

Ny generation af veganske hudplejeprodukter til kvinder under 30 år.

My Clarins er en ny generation af veganske hudplejeprodukter til kvinden under 30 år, der er sundhedsbevidst, eventyrlysten, digital afhængig og social ansvarlig. My Clarins tilbyder huden det bedste, naturen har at byde på, for optimal sundhed: Den tilfører kun, hvad der er ’sundt’ og ’godt’, samtidig med at den detoxer huden og dermed afhjælper alt det ’dårlige’.

Serien består af 9 gavnlige produkter, som respekterer dag-/nat-balancen hos alle hudtyper for at fugte, afbalancere og fremhæve den naturlige skønhed dag for dag. I produkterne finder du frugter, blomstervand og botaniske ekstrakter med unikke energigivende og afgiftende evner. Køb ”My Clarins”-produkterne i Matas.

Bekæmp verdens ondskab

I en ufuldendt verden efterladt af guderne truer en dyster fraktion hele menneskeheden. Freelancers er de eneste, der står i vejen for disse skurke og den oldgamle teknologi, de begærer.

Spil sammen med op til tre andre spillere, og design højteknologiske, håndbyggede exodragter med enestående styrke. Udforsk vidtstrakte ruiner, kæmp mod dødbringende fjender, og gør krav på overjordiske artefakter. Du og din Javelin-exodragt vokser i styrke med hver mission. Bekæmp farerne i en foranderlig verden. Rejs jer for at overvinde ondskaben i fællesskab. Opnå en fælles triumf.

Køb spillet i GameStop i Næstved Storcenter. Spillet ”Anthem” udkom 22. februar 2019

Karakterstærk roman

1 februar blev den seneste roman af Anne Swärd ”Vera” sat på hylderne i Bog & Idé. En stærk og troværdig fortælling med stærke karakter-beskrivelser.

Sandrine er 17 år, da hun ankommer til Sverige. Året er 1945, og hendes rygsæk er fuld af krigens rædsler. I hendes mave vokser et lille liv. Hun er dog fast besluttet på at gøre en ende på det hele, men den svenske læge Ivan Ceder tager hende og barnet til sig, og de gifter sig.

Vi følger Sandrine i hendes nye tilværelse hos familien Ceder i Sverige, samtidig med at vi får kendskab til hendes fortid og hemmeligheder. Det er en fortælling om krigens grufuldheder og skæbner, om efterkrigstidens samfund og om familiære bånd og hemmeligheder. Det er også en fortælling om moderskab, skam og kærlighed. Om kærlighedens kraft og styrke og dens konsekvenser på godt og ondt.