Næstved Storcenter holder begrænset åbent

I Næstved Storcenter følger vi myndighedernes anvisninger, og derfor holder Næstved Storcenter begrænset åbent til og med 20. april 2021. 

Følgende butikker har fortsat åbent:

Dagligvarebutikker, apoteker og butikker med medicinsk udstyr må fortsat holde åbent. Det samme gælder for spisesteder med takeaway samt butikker, der har direkte adgang til butikken fra parkeringspladsen. 

Se åbne butikker samt deres aktuelle åbningstider her!

Centerinformationen og gavekort

Grundet COVID-19 har Næstved Storcenter begrænset åbent til og med 20. april 2021. Det betyder, at Centerinformationen ikke er åben. Derfor er det desværre ikke muligt at købe fysiske gavekort eller ombytte gavekortbeviser købt online på naestvedstorcenter.dk til fysiske gavekort. Så snart Næstved Storcenter har tilladelse til at åbne centeret igen, kan gavekort købes og ombyttes i Centerinformationen som sædvanligt.

Det er dog fortsat muligt at købe online gavekortbevis på naestvedstorcenter.dk, som kan foræres i gave. Vær dog opmærksom på, at et gavekortbevis ikke kan indløses, før det er ombyttet til et fysisk gavekort i Centerinformationen (som nævnt ovenfor kan ombytningen først finde sted, når NSC har tilladelse til at åbne centeret igen).

Adgang til pakkeshops

Det vil fortsat være muligt for alle at afhente pakker i vores pakkeshops fra Postnord og Instabox. Benyt indgangen ved Kurts Torv, og afhent dine pakker i passagen bagved Akvarietorvet i tidsrummet 9-20.

Indgange til centeret

Når du handler i Næstved Storcenter i denne periode, kan du benytte alle tre indgange som sædvanligt.

Vi vil gerne sige tusind tak for støtten fra vores kunder gennem denne svære periode – uden jer var vi her ikke!