Vi har lukketVi har åbent igen fredag 22/3-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu

Klæd børnene på til udeleg

Det er tid til at smide vanterne og hoppe i den tynde overgangsjakke og sneakers, der gør det meget nemmere at lege frit rundt. Vi kan nemlig dufte foråret! Udetøj til børn skal både være funktionelt og rart at have på fra top til tå. Det skal samtidig være i en god kvalitet, så det kan holde til, at ungerne klatrer i træer og suser ned ad rutsjebaner, og så skal det kunne klare alt fra regnbyger til solskinsvejr. Sådan er det jo på vores breddegrader!

Vi har samlet tre gode tips til, hvad du skal kigge efter, når du køber nyt udetøj, samt en masse gode varer fra butikkerne, så de små kan blive klædt godt på til foråret.  

  1. Gå efter softshell

Softshell er perfekt til foråret, hvor der stadig kan komme en rimelig kølig vind. Det er nemlig både vindtæt, åndbart og vandtæt. Gå efter en softshelljakke eller softshelldragt,som heldragten fra Name It. Dragten er blød, varm og nem at lege i med forstærkede knæ og siddeflader bagpå.

  1. Hold øje med Goretex

Sko med Goretex gør, at dine børn kan gå rundt med tørre og sunde fødder hele dagen. Det holder nemlig vandet ude samtidig med, at fugten inde fra skoen kommer ud. Du kan blandt andet finde gode Goretex-sneakers til børn fra ECCO i Zjoos.

  1. Husk UV-beskyttelse

UV-strålerne bliver stærkere, og selv om solen ikke brænder som på en sommerdag, har huden brug for beskyttelse. Så husk en god hat til at beskytte de små hoveder, og solcremen, når vi kommer hen i april og maj. Du finder flere UV-beskyttende hatte i Name It.

Bilka

Termojakke, VRS, 179,-

Zjoos

Sneakers, ECCO, 700,-

Name It

Bøllehat, 79,95

Skoringen

Gummistøvle, 300,-

Intersport Seiffert

Bukser, Hummel, 249,95

H&M

Cowboyjakke, 199,-

Name It

Regnjakke, 199,95

Name It

Softshelldragt, 479,95