Kæmpe gavejagt - find en fødselsdagsgave

Næstved Storcenter fylder 32 år, og det fejrer vi med en kæmpe gavejagt i centergangene! 

Tag på gavejagt i NSC, og vær heldig at få fingrene i en af de 32 gavekort på 1.000 kr. til Næstved Storcenter.

 

Hvad? 

Vi skyder den store gavejagt i gang fredag 1. oktober og gemmer 32 fødselsdagsgaver i centergangene i dagene helt frem til søndag 10. oktober 2021. Finder du en gave, kan du indlevere den i Centerinformationen og få udleveret et gavekort på 1.000 kr. til NSC mod fremvisning af legitimation.

Hvor og hvornår?

  Gavejagten finder sted i centergangene i perioden fre. 1. – søn. 10. oktober 2021

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen gælder i perioden fre. 1. – søn. 10. oktober 2021. Der udloddes 32 stk. gavekort á 1.000 kr. til Næstved Storcenter. Gaverne placeres rundt omkring i Næstved Storcenters centergange i konkurrenceperioden, og vinderen af den enkelte præmie er den, der finder gaven og indleverer den intakt i Centerinformationen inden centeret forlades. Udlevering sker ved personligt fremmøde og mod fremvisning af legitimation.

Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang pr. person. Ansatte i Næstved Storcenter og medlemmer af dennes husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Såfremt vinderen ikke afhenter sit gavekort i Centerinformationen inden for 14 dage efter konkurrencens udløb, bortfalder retten til gaven, og Næstved Storcenter er berettiget (men ikke forpligtet) til at lade gaven finde på ny.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Næstved Storcenter påtager sig intet ansvar for gevinsten, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt. Ved mistanke om snyd har Næstved Storcenter ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Næstved Storcenter er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og forbeholder sig retten til at udsætte eller annullere konkurrencen i tilfælde af force majeure.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du de nævnte betingelser og giver samtidig samtykke til, at Næstved Storcenter må tage et foto af dig ved gevinst-afhentningen og offentliggøre dette samt dit navn på Næstved Storcenters medier.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Næstved Storcenter. Læs mere her: https://naestvedstorcenter.dk/privatlivspolitik/

Spørgsmål til konkurrencen kan stilles på kontakt@naestvedstorcenter.dk.