Vi har lukketVi har åbent igen lørdag 15/12-18 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu

Julens aktiviteter

Åbent kl. 10-20 alle dage frem til jul!

Udover en masse juleinspiration i vores 65 butikker, skal du også glæde dig til at møde julemanden,

opleve H.C. Andersen parade, Hr. Plys juleshow, Pyrus og meget mere.

MØD JULEMANDEN

Kl. 15-18 i Centergangene

Intet storcenter uden en julemand. Mød ham i centergangene hvor han går rundt og ønsker børn og voksne en glædelig jul. Og hvem ved, måske falder der en lille juleoverraskelse af?

SOFUS CENTERMUS DELER GODTER UD

Hver torsdag og fredag kl. 16-19 i centergangene

Mød centerets maskot, Sofus Centermus, når han uddeler julegodter, high fives og krammere til alle børn i centeret.

 

HR. PLYS NISSESHOW

Lør. 8. dec. og lør. 15. dec. kl. 13 på Kurts Torv

Er du klar på et juleshow spækket med tempo, komik, trylleri, bugtaleri og magi? Så kig forbi når alle børnenes ven Hr. Plys kigger forbi og spreder juleglæde blandt alle børn.

EVENTYRLIG UNDERHOLDNING MED H.C. ANDERSEN PARADEN

Søn. 16. dec. kl. 13 på Kurts Torv

Kom med til en eventylig søndag, når Danmarks nationale og internationale prisbelønnede H.C. Andersen Paraden giver et musikalsk sceneshow med 24 skønne eventyr på kun 24 min.

Den anerkendte professionelle profil, den unikke charme, umiddelbare og hjertelige spilleglæde gør det lille, musikalske show til eventyrlig underholdning for store og små.

Efter showet er der Meet n greet, selfies, highfives og autografer med Paradens 20 eventyr figurer. Et eventyr helt uden sidestykke i det hele kongerige!

PYRUS – FORRYGENDE SHOW MED DEN POPULÆRE NISSE

Lør. 22. dec. kl. 12 på Kurts Torv.

Danmarks mest populære nisse blandt børn og voksne kommer traditionen tro og sørger for meget ’ ´Mere Ramasjang og Tjubang I Den’. Efter showet er der Meet n Greet med den populære nisse.

LUCIA-OPTOG

Tors. 13. dec. kl. 17 i centergangene

Kom og se det smukke pigekor fra Holsted Kirke, når de går igennem centergangene i de smukkeste toner.

SEND ET BREV TIL JULEMANDEN – OG FÅ SVAR

Frem til 23. dec. på Sydtorvet

Et hemmeligt sted i centeret er julemandens hjælpere klar til at modtage de mange sække med breve til julemanden fra tusindvis af børn. Fortæl julemanden, hvad du ønsker dig og ønsk ham glædelig jul i den travle tid. Husk at skrive navn og tlf. nr. på kuverten, så sender julemanden en hilsen retur.

ROTARY ØNSKETRÆ

Frem til 20. dec. på Kurts Torv

Vil du glæde en familie med begrænsede midler til julen?

Et ønsketræ er et juletræ, hvor den traditionelle julepynt er udskiftet med små kort med ønsker fra børn, der kommer fra lokalområdets mindre bemidlede familier.

BRÆNDTE MANDLER

Frem til 31. dec. på Kurts Torv

Duften af brændte mandler spreder sig på torvet hele julen igennem, så kom forbi boden og køb de lækreste brændte mandler og nyd dem mens du shopper julegaverne.

ER DU I TVIVL OM JULEGAVEN?

Frem til jul på Sydtorvet

Centerets gavegenerator kan hjælpe dig. Her er et væld af skønne gavemuligheder fra centerets butikker. Det er super nemt. Du taster ind hvilket køn og alder gaven er til og i hvilket prisleje det skal være, hvorefter du bliver præsenteret for en masse skøn gaveinspiration.. Og så det bare ned i butikken og handle.

DEN STORE SNEBOLDKAMP

Frem til jul på Kurts Torv

Så er det nu at du kan kæmpe mod pingvinerne i årets store sneboldkamp. Den digitale maskine er for alle børn og du kan helt selv vælge hvad du vil skyde sneboldene afsted med.