fbpx

Julens aktiviteter

Julen i Næstved Storcenter byder på alt fra den glade kalendernisse Pyrus og kæmpe jule-legeland til julemand og brændte mandler.

BLACK FRIDAY OG GAVEKORTREGN

Fre. 29. nov. kl. 8-22 på Kurts Torv 

Vi trækker en heldig vinder af et gavekort på 1.000 kr. til centeret HVER time – hele dagen frem til kl. 21! – Og kl. 21 trækker vi endnu en vinder blandt alle deltagende på dagen, som vinder et gavekort til centeret på hele 5.000 kr.

JULENS LEGELAND

Man. 25. nov. – fre. 3. jan. på Kurts Torv

Gå på opdagelse i det sjove indendørs vinter-legeland for børn. Her er der mulighed for at hive kælken frem og få et sus i maven, mens man drøner ned ad den sjove kælkebakke. Mellem store flotte isbjørne, der bag deres indhegning holder øje med vinter-legelandet, kan man blandt andet også finde tid til sjov i den store iglo med rutsjebane fra toppen. Der vil desuden også være et par sjove vippedyr til de mindste.

HAR DU VÆRET ARTIG I ÅR? MØD JULEMANDEN

Hver tors. og fre. kl. 15-18 og lør. kl. 12-15 i centergangene

Intet storcenter uden en julemand. Mød ham i centergangene, hvor han går rundt og ønsker børn og voksne en glædelig jul. Og hvem ved, måske falder der en lille juleoverraskelse af?

SOFUS CENTERMUS DELER GODTER UD

Hver søn. kl. 11-14 i centergangene

Mød centerets maskot, Sofus Centermus, når han uddeler julegodter, high fives og krammere til alle børn i centeret.

SEND ET BREV TIL JULEMANDEN – OG FÅ SVAR!

Fra 21. nov. og alle dage frem til jul på Østertorv

Et hemmeligt sted i centeret er julemandens hjælpere klar til at modtage de mange sække med breve til julemanden fra tusindvis af børn. Fortæl julemanden, hvad du ønsker dig, og ønsk ham glædelig jul i den travle tid. Husk at skrive navn og tlf. nr. på kuverten, så sender julemanden en hilsen retur. For børn op til 12 år.

ROTARY ØNSKETRÆ

Ons. 27. nov. – ons. 18. dec. på Kurts Torv

Vil du glæde en familie med begrænsede midler til julen? Et ønsketræ er et juletræ, hvor den traditionelle julepynt er udskiftet med små kort med ønsker fra børn, der kommer fra lokalområdets mindre bemidlede familier.

LUCIA-OPTOG

Fre. 13. dec. kl. 17 i centergangene

Kom og se det smukke pigekor fra Holsted Kirke, når de går igennem centergangene i de smukkeste toner.

AR NINJA

Fra man. 18. nov. – tors. 2. jan. på Vestertorv

Et Augmented Reality-spil med fuld fysisk indlevelse for både børn og voksne. På skærmen kan du se dig selv live, og opgaven er nu at ‘gribe’ jule-elementerne med fagter foran skærmen og optjene point, inden tiden går. Hvem er bedst – forældre eller børn?

BRÆNDTE MANDLER

Alle dage frem til jul på Kurts Torv

Duften af brændte mandler spreder sig på torvet hele julen igennem. Så kom forbi boden og køb de lækreste brændte mandler og nyd dem, mens du shopper julegaverne.

VIND FLOTTE PRÆMIER I ÅRETS JULEKALENDER

Søn. 1. dec. – tirs. 24. dec. 

Hver dag i december måned kan du frem til den 24. dec. vinde flotte præmier fra butikkerne i centeret. Du finder julekalenderen på centerets Facebook-side eller naestvedstorcenter.dk fra 1. dec.