Vilde jubilæumskonkurrencer

I anledning af centerets 30-års jubilæum inviterer vi alle kunder med på en rejse gennem tiden hvor Næstved Storcenter har haft sin eksistens. Helt tilbage fra 80érne hvor centeret blev bygget, op gennem 90érne, i 00érne hvor centeret blev udvidet og ikke mindst 10érne – og så glæder vi os bare til fremtiden!

I perioden fre. 27. sept. – søn. 20. okt. kan du udover den flotte udstilling gennem tiden, kunne opleve selveste Joey Moe, Karl William, Motor Mille og Popsi & Krelle – eller hvad med at se det seje Spiderman show og mød selveste Marianne Bjerring kendt fra TV? Læs meget mere om aktiviteterne her.

Der vil være vilde konkurrencer om diamantringe og gavekort i hele jubilæumsperioden – og så er der selvfølgelig et hav af vilde jubilæumstilbud i centerets mange butikker. Se jubilæumstilbud her.


Næstved Storcenter udlodder for over 500.000,- i diamanter

I forbindelse med centerets 30års jubilæum har vi fået fingrene i 25 stk. af de smukkeste diamantringe. Diamantringene er med 14kt guld med en brillant sleben diamant, Wesselton SI med GIA-certifikat. De 25 diamantringe udloddes i forskellige konkurrencer. Se nedenfor.

Facebook konkurrence

Du vil løbende i jubilæumsperioden 27/9 -20/10 kunne deltage i konkurrencer på centerets Facebook-side samt 4700-alt er tilladt gruppen hvor du kan vinde en diamantring til en værdi á 25.200,- pr. konkurrence. Se Facbook-siden her. Du finder betingelserne for deltagelse længere nede på siden.

Hør med på Go’ NOVA

Er du morgenmenneske? Så hør med hver morgen i uge 39 hvor Go’NOVA i samarbejde med centeret udlodder 3 stk. diamantringe til 3 heldige vindere.

 

Find jubilæumsmagasinet

Du vil i jubilæumsmagasinet der udkommer 27/9 kunne finde en konkurrencekupon, hvor du deltager i konkurrencen om at vinde én af de 15 stk. diamantringe til en værdi á 25.200,- hvis du siger ja til markedsføring via SMS og e-mail. Hvis du ikke kan finde det i postkassen kan du finde et magasin i centeret. Du finder betingelserne for deltagelse længere nede på siden.

Instagram konkurrence

Du vil i jubilæumsperioden 27/9 -20/10 kunne deltage i en giveaway på centerets Instagram hvor du kan vinde en diamantring til en værdi á 25.200,- Find Instagram-profilen her. Du finder betingelserne for deltagelse længere nede på siden.

SLR Live

Hør med når SLR sender live fra centerets fødselsdag 11. okt. kl. 14-18, hvor de udlodder et gavekort til centeret på 3.000,- til en heldig vinder. Bemærk præmien skal afhentes i samme tidsrum.

Udfyld konkurrencekuponen

Du vil i jubilæumsperioden 27/9 -11/10 kunne deltage i konkurrencen om at vinde diamantringe hvis du siger ja til markedsføring via SMS og e-mail. Hver dag trækker vi én heldig vinder af en diamantring til en værdi á 25.200,- Du finder konkurrencekuponerne og konkurrencepostkassen ved Centerinformationen. Du finder betingelserne for deltagelse længere nede på siden.

Tag os i dit bedste jubilæumsbillede

Del dit bedste jubilæumsbillede med os på Instagram ved at #nsc30jubilæum og vind en diamantring til en værdi á 25.200,- Husk din profil skal være offentlig. Vi trækker en heldig vinder 18. okt. 2019. Du finder betingelserne for deltagelse længere nede på siden.

Hør med på Go’ NOVA

Hør med hver morgen i uge 39 hvor Go’NOVA i samarbejde med centeret bl.a. udlodder 2 stk. gavekort til centeret á 5.000,- til 2 heldige vindere. 

 

Shop Club konkurrence

Er du medlem af Shop Club? Så hold øje med din tlf. hvor du på centerets fødselsdag 11. okt. vil modtage et skrabelod på din smartphone. Måske du er den heldige vinder af en diamantring til en værdi á 25.200,- Er du ikke allerede medlem af Shop Club? Så bliv det i dag – læs mere her.

Konkurrencebetingelser v. Facebook og Instagram:

Disse konkurrencevilkår gælder for Næstved Storcenters konkurrence på Facebook og Instagram i anledning af centerets 30-års jubilæum. Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook/Instagram.

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres disse konkurrencevilkår.  

Hvem udbyder konkurrencen? Centerforeningen Næstved Storcenter (”Næstved Storcenter”) Centeradministrationen 5, 1, 44, 4700 Næstved. CVR.nr. 15 63 45 88. Har du spørgsmål til en konkurrence, kan du kontakte Næstved Storcenter på e-mail: kontakt@naestvedstorcenter.dk

Konkurrenceperioden løber fra den 27. september til 20. oktober 2019.

Hvem kan deltage? Du kan deltage, hvis du fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Ansatte i Næstved Storcenter og personer i deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Præmie: Der udloddes tre (3) diamantringe, 14kt guld, med en brillant sleben diamant, Wesselton SI med GIA-certifikat til en værdi á 25.200 kr. pr. stk. på centerets Facebook-side, en (1) diamantring på Facebook gruppen “4700 – Alt er tilladt” og der udloddes to (2) diamantringe på Instagram. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Sådan deltager og vinder du: Vinderne af præmierne udtrækkes tilfældigt blandt dem, der ”Synes godt om” opslaget om konkurrencen på Næstved Storcenters Facebook side/Instagram profil og fortæller i en kommentar på Facebook, hvorfor du skal vinder. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen en gang. Vinderchancen afhænger af, hvor mange der deltager i konkurrencen. Ansatte i Næstved Storcenter samt deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Facebookvinderne udtrækkes den 4. 11 og 18. oktober 2019. Vinderne får besked via Facebook. Instagram vinderne udtrækkes 21. okt 2019 og får direkte besked via Instagram. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra Næstved Storcenter senest 1 uge efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien og Næstved Storcenter er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Vinderne offentliggøres på Næstved Storcenters Facebook side/Instagram og på centerets hjemmeside i et halvt år efter konkurrencens afslutning.  

Vinderne accepterer at blive fotograferet ved afhentning af diamantringen, og at Næstved Storcenter må bruge vinderens billede/video ubegrænset samt uden betaling til markedsføringsmæssige formål. Billederne/video må derudover bearbejdes samt offentliggøres i trykte medier (flyers, plakater, aviser) og på Næstved Storcenters digitale platforme (hjemmeside, sociale medier, herunder Facebook og Instagram). Det er ikke tilladt at anvende optagelserne til andre formål end de her angivne. Accepten kan til enhver tid tilbagekaldes, og får virkning fra tidspunktet fra tilbagekaldelsen.

Afhentning af præmie: Vinderne er selv ansvarlig for afhentning af sin præmie. Bemærk, at præmien skal afhentes man. 21. oktober 2019 i tidsrummet kl. 15-16 på centerkontoret i Næstved Storcenter og sendes ikke. Hvis en præmie ikke er afhentet den 21. oktober 2019 bortfalder retten til præmien. Hvis en præmie ikke er afhentet, er Næstved Storcenter berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Ved tilpasning af ring str. kan der forventes ekstra leveringstid.

Persondata: Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Næstved Storcenter, læs mere her: https://naestvedstorcenter.dk/privatlivspolitik/

 

Konkurrencebetingelser v. kupon ogjubilæumsmagasin:

Konkurrencen løber fra den 27. sept. – 11. okt. 2019 kl. 10. Der udloddes i alt 15 diamantringe 14kt guld med en brillant sleben diamant, Wesselton SI med GIA-certifikat til en værdi á 25.200 kr. pr. stk. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Vinderchancen afhænger af, hvor mange der deltager i konkurrencen. Kuponer for deltagelse i konkurrencen er optryk i centermagasinet, men der vil også være kuponer tilgængelige i centerinformationen. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen en gang. Vinderne bliver kontaktet direkte på e-mail eller telefon senest dagen efter udtrækningen. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra Næstved Storcenter senest 1 uge efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien og Næstved Storcenter er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Vinderne findes ved lodtrækning og bliver løbende offentliggjort på centerets hjemmeside, og vil fremgå der i et halvt år efter konkurrencens afslutning.

Bemærk, at gevinsten skal afhentes man. 21. okt. i tidsrummet kl. 15-16 på centerkontoret i Næstved Storcenter og sendes ikke. Hvis en præmie ikke er afhentet den 21. okt. bortfalder retten til præmien. Hvis en præmie ikke er afhentet, er Næstved Storcenter berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse betingelser, tilmelding af Næstved Storcenters fordelsprogram Shop Club og at modtage markedsføring via e-mails/sms fra Næstved Storcenter. Læs mere om shop Club på naestvedstorcenter.dk/fordelsklub/. Du kan til enhver tid afmelde dig. Vinderne accepterer at blive fotograferet ved afhentning af diamantringen og at Næstved Storcenter må bruge dit billede/video ubegrænset samt uden betaling til markedsføringsmæssige formål. Billederne må derudover bearbejdes samt offentliggøres i trykte medier (flyers, plakater, aviser) og på Næstved Storcenters digitale platforme (hjemmeside, sociale medier, herunder Facebook). Det er ikke tilladt at anvende optagelserne til andre formål end de her angivne. Accepten kan til enhver tid tilbagekaldes, og få virkning fra tidspunktet fra tilbagekaldelsen. Ved tilpasning af ring str. kan der forventes ekstra leveringstid. Ansatte i Næstved Storcenter samt deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Næstved Storcenter, læs mere her: https://naestvedstorcenter.dk/privatlivspolitik/

 

NOVA FM vindere:

Charlotte Vestergaard – 1 stk. diamantring

Sille Zweibler Damsgaard – 1 stk. diamantring

Michael Kruse – 1 stk. diamantring

Maja Storm – 1 stk. gavekort á 3.000,-

Louise Boksa – 1 stk. gavekort á 3.000,-

Jette Blomgreen – 1 stk. gavekort á 5.000,-

 

SLR vinder:

Michelle Vinston – 1 stk. gavekort på 3.000,-

 

Foreløbige kupon-vindere:

Fredag 27. sept. 2019: Thomas Dueholm Petersen

Lørdag 28. sept. 2019: Gitte Fansø

Søndag 29. sept. 2019: Dorthe Jensen

Mandag 30. sept. 2019: Martine Kiki Bang Andersen

Tirsdag 1. okt. 2019: Jørn Andersen

Onsdag 2. okt. 2019: Rikke Munch

Torsdag 3. okt. 2019: Malene Pedersen

Fredag 4. okt. 2019: Kirsten Andersen

Lørdag: 5. okt. 2019: Anne-Mette Nygaard

Søndag 6. okt. 2019: Signe Lindholm Autzen

Mandag 7. okt. 2019: Marianne Hansen

Tirsdag 8. okt. 2019: Mette Stein Andersen

Onsdag 9. okt. 2019: Pia Nordlie Rasmussen

Torsdag 10. okt. 2019: Annemarie Johansen

Fredag 11. okt. 2019: Henrik Holmgaard

 

Foreløbige online vindere:

Fredag 4. okt. 2019: Heidi Nanette Bonde Petersen

Fredag 11. okt. 2019: Michael Michaelsen

Fredag 11. okt. 2019 (Shop Club): Anders Petersen 

Fredag 18. okt. 2019: Anne Woetmann Fredeløkke

Fredag 18. okt. 2019 (Instagram): Pia Hansen

Fredag 18. okt. 2019 (Instagram): Malene Schlaikjær

Søndag 20. okt. 2019 (4700-Alt tilladt, Facebook): Bente Henriksen