Eventyrlig H.C. Andersen-udstilling

– en moderne fortolkning af H.C. Andersens eventyr

H.C. Andersen er Danmarks største internationale historiefortæller. Nu kan verdens første elektroniske udstilling af de mest kendte eventyr opleves. Næstved Storcenter danner rammen om denne helt specielle udstilling, hvor eventyrene gøres levende. De medvirkende karakterer og figurer i eventyrene kan bevæge sig og fortælle historierne på en ny og spændende måde, så her kan hele familien opleve H.C. Andersens spændende univers.

Udstillingen står i centeret i hele perioden fra onsdag 2. september til lørdag 26. september.

 

Fem velkendte eventyr vises på en helt nye måde

De moderne fortolkninger er for både små og store. Alle har hørt om H.C. Andersen, og her kan børn og voksne sammen opleve H.C. Andersens eventyr på ganske forunderlig vis.

Fyrtøjet
Tinsoldaten – det talende træ og hundene med øjne så store som tekopper.

Tommelise
Tommelise og den store smukke sommerfugl og den sjove frø.

Den Lille Havfrue
Den yndige havfrue synger, og den smukke prins falder på knæ.

Snedronningen
Den iskolde snedronning flyver afsted med den lille dreng i kanen.

Den Grimme Ælling
Se, hvordan Den Grimme Ælling bliver til en stor smuk svane.


H.C. Andersen-aktiviteter

Oplev den magiske stemning i Næstved Storcenter, tag på en skæg skattejagt i centeret og hjælp Andersen med at finde sine eventyr eller oplev selveste H.C. Andersen, der højtlæser sine eventyr for store og små på Nordtorv.

Mesteren fortæller eventyr for alle børn og voksne

Ons. 2. sep. – lør. 26. sep på Nordtorv.

Sæt tid af til at lægge vejen forbi Nordtorv, hvor du og dit barn kan opleve en virkelighedstro figur af H.C. Andersen fortælle sine velkendte eventyr for både store og små.

H.C. Andersen-skattejagt

Man. 14. sep. – Lør. 26. sep. ved Kurts Torv og Midtertorv.

Snup et gratis skattekort ved indgangen på Kurts Torv eller Midtertorv, og hjælp H. C. Andersen med at finde sine eventyr rundt omkring i centeret. Imens kan mor og far deltage i konkurrencen om et gavekort til Næstved Storcenter på 1.000 kr. 

Alle børn, der gennemfører skattejagten, får en lille præmie i Centerinformationen.


Nyttig information

COVID-19

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og tager alle forholdsregler. For at passe på vores kunder og personale vil der derfor også i forbindelse med vores H.C. Andersen-arrangementer være fokus på hygiejne, afstand og maks. antal deltagere ved specifikke aktiviteter.

Vi opfordrer desuden alle til at udvise hensyn, holde afstand og benytte de opstillede spritdispensere. Tak!

Foto og video under events

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters medier. Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR (Databeskyttelsesforordningen).

Vi glæder os til at se jer!

 

Konkurrencebetingelser v. Shop Club-konkurrence.

Konkurrencen løber fra man. 12. sep. – lør. 26. sep. 2020. Der udloddes 1 stk. gavekort til Næstved Storcenter á 1.000 kr. Konkurrencen gælder kun for personer over 18 år, der er bosiddende i Danmark. Ansatte i Næstved Storcenter og medlemmer af dennes husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse betingelser, tilmelding til Næstved Storcenters fordelsprogram Shop Club og at modtage markedsføring via e-mail/SMS fra Næstved Storcenter. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang. Vinderen trækkes man. 28. sep. 2020 og udvælges ved tilfældig lodtrækning blandt de deltagende i konkurrencen, der opfylder konkurrencebetingelserne. Såfremt vinderen af konkurrencen ikke retter henvendelse inden for 14 dage, er Næstved Storcenter berettiget til at udtrække en ny vinder. Vinderen skal afhente præmien i Næstved Storcenter ved personligt fremmøde.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Næstved Storcenter påtager sig intet ansvar for gevinsten, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt. Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelige for Næstved Storcenter og videregives ikke til tredjeparter. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Ved mistanke om snyd har Næstved Storcenter ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Næstved Storcenter er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og forbeholder sig retten til at udsætte eller annullere konkurrencer i tilfælde af force majeure. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig tilladelse til, at vi må tage et foto af dig ved gevinst-afhentningen og offentliggøre dette samt dit navn på vores medier.

Spørgsmål til konkurrencen kan stilles til kontakt@naestvedstorcenter.dk.