Guide til sommersandaler

Sådan vælger du de rigtige sandaler til dit barn

Sommersandaler er det eneste rigtig fodtøj til børnene (og alle os andre!) på de varme sommerdage, så de kan få masser af luft til fusserne.

Vi har samlet fem gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du shopper sandaler til børn – og fundet 8 søde sandaler til de små.

5 gode råd, når du køber børnesandaler:

  • Køb lukkede sandaler til små børn

Er dit barn under 5 år, så gå efter et par sandaler, der er lukket bagtil. Det gør nemlig, at sandalen sidder godt fast på foden og ikke glider frem og tilbage. Samtidig er tæerne bedre beskyttet.

  • Find den rigtige størrelse

Mens børnesko godt må købes lidt for store, så fødderne kan vokse, skal sandaler gerne passe fra start, så de ikke går og snubler i dem. Gå efter et voksetillæg på maks. 1 cm både ved åbne og lukkede sandaler.

  • Vælg velcro

Når børnene er lidt større (fra 4-5 år), kan de gå over til åbne sandaler. Men det er stadig vigtigt, at de sidder godt på foden. Vælg sandaler med velcro, da det giver mere fleksible sandaler, som samtidig er nemmere for børnene at få af og på.

  • Gå efter to spænder

Åbne sandaler skal gerne have to spænder, både ved anklen og ude på mellemfoden. Så er du sikker på, at de passer til både smalle og brede fødder.

  • Vælg naturmaterialer

Gå efter materialer som ruskind inden i sålen og gummi udenpå. Det sikrer, at foden kan ånde, mens gummisålen gør, at barnet står godt fast på jorden.

Her er 8 par sommersandaler, som du kan finde i Næstved Storcenter lige nu:

Intersport Seiffert

Sportssandaler, Hummel, 299,95 kr.

Zjoos

Sandaler, Skechers, 500 kr.

Zjoos

Sandaler, Skechers, 450 kr.

Skoringen

Sandaler, Primigi, 550 kr.

Name it

Sandaler, 149,95 kr.

H&M

Sandaler, 149 kr.

Skoringen

Sandaler, Birkenstock, 450 kr.

Skoringen

Sandaler, Angulus, 700 kr.