Vi har lukketVi har åbent igen torsdag 25/4-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu
Naestved storcenter image

Guide: Forårshygge i haven

Plant nye blomster i krukkerne, hæng de kulørte lamper op, og nyd solskinnet, fuglefløjt og den friske luft. Det er nemlig endelig varmt nok til, at du kan udnytte udelivet igen.

De lyse dage lokker dig udenfor, og vi har den bedste idé til et nyt lille forårsprojekt i haven! Giv dig i kast med at skabe en hyggekrog i hjørnet af haven, eller køb en masse blomster og planter, og fyld din terrasse med blomsterkasser, krydderurter og bløde tæpper, og skab den skønneste forårsplet.

Plaider, puder og pænt plastik

Hos Søstrene Grene finder du en helt ny udendørskollektion med alt fra tæpper, hængekøjer og puder til potteplanter og plantekasser, mens du hos Flying Tiger Copenhagen kan supplere med de pæneste blomstrede plastikkopper, skåle og bakker, så du kan invitere på picnichygge i haven.

Du kan selvfølgelig også finde en masse i Bahne, Kop & Kande og Imerco Home, der har alt fra lanterner og hyggelys til smukke saftbeholdere, vandkander, fuglefodring og planter lige til at plante i dine plantekasser, så du kan skabe den helt rette hyggestemning.

Bliv inspireret til foråret i haven her, hvor vi har samlet 8 skønne produkter til udelivet, og find mange flere produkter i butikkerne.

Tip! Husk også, at du kan finde alt, hvad du har brug for af frø, jord og udstyr til køkkenhaven eller plantekasserne i Bilkas havecenter.

Kop&Kande

Vandkande, Eva Solo, 299,95 kr.

Søstrene Grene

Pude, 78,80 kr.

Imerco Home

Plaid, Cozy Living, 599,95 kr.

Bilka

Partylyskæde, Veli Line, 229 kr.

Normal

Lemonade, Lorina, 750 ml, 27 kr.

Bahne

Lanterne, 179,95 kr.

Flying Tiger

Kop, 10 kr. pr. stk.

Imerco Home

Foderkugle, Eva Solo, 299,95 kr.