Vi har lukketVi har åbent igen fredag 22/3-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu

Grib forårstendensen: Denim på denim

Du kan ikke få nok denim i din garderobe her til foråret. Denim er nemlig ikke kun forbeholdt jeans og cowboyjakker, men ses også på skjorter, nederdele, jumpsuits og de lange cowboykjoler. Det slidstærke materiale, som Levis Strauss var en af de første til at producere i 1853, er for alvor tilbage på hylderne og i modebilledet, både i det klassiske nuancer, men også i helt hvid og lyse farver.

Miks dit denim

I foråret du må gerne bruge denim på denim og hoppe i en cowboynederdel og cowboyskjorte eller et par mom-jeans og en kort, cool cowboyjakke. Det behøver ikke være samme nuance af denim – du kan sagtens bruge en mørkere nederdel med din lyse skjorte.

Tip! Er du mere til det klassiske look til arbejdet? Brug en A-formet denimnederdel sammen med en klassisk, hvid skjorte, eller vælg en buksedragt i denim, og brug den med et par feminine ballerinaer eller støvler til.  

Hop i hvid denim

Denne sæsons denim er ikke kun i klassisk blå. De hvide og cremehvide-nuancer er nemlig en af de helt store tendenser i den nye sæson. Det hvide denim er perfekt til de lunere forårsdage, hvor du gerne vil have noget let og sommerligt på, men stadig holde varmen. Det er fint og feminint, men giver dig stadig et cool udtryk. 

Tip! Gå all-in og brug de hvide og creme-hvide-nuancer fra top til tå, eller miks dine hvide denim-jeans med en lys cowboyskjorte eller cowboyjakke.

ONLY

Skjorte, 259,95

Gina Tricot

Nederdel, 279,-

You Who

Jeans, Ivy Copenhagen, 700,-

ONLY

Nederdel, Jacqueline de Young, 229,95

Message

Buksedragt, Global Funk, 799,95

Pieces

Cowboyjakke, 299,95

Zizzi

Denimskjorte, 499,95

Bahne

Jeans, Baum und Pferdgarten, 999,-