Shop Club fordelsprogram - Vilkår

  1. Generelt

1.1. Shop Club Fordelsklub er en fordelsklub, der belønner dig, som handler i butikkerne i Centerforeningen Næstved Storcenter (”Næstved Storcenter”). Ved tilmelding accepterer du disse vilkår. Det er derfor vigtigt, at du læser vilkårene grundigt igennem, inden du tilmelder dig.

 

  1. Hvem står bag?

2.1. Næstved Storcenter

       Centeradministrationen 5, 1, 44

       4700 Næstved

       CVR.: 15634588

       Tlf.: 55771500

       E-mail: kontakt@naestvedstorcenter.dk

 

  1. Hvilke betingelser gælder for medlemskab?

3.1. Det er gratis at være medlem, men det er en betingelse, at du fra Næstved Storcenter modtager redaktionelle artikler (om mode, indretning, sundhed, mad, trends og tendenser) og markedsføring (om Næstved Storcenterets gavekort, Shop Club fordelsprogram og event/konkurrencer samt markedsføring fra de butikker, som er i Næstved Storcenter) via e-mail, sms, notifikationer og private beskeder på Facebook og Instagram. Oversigt over butikker i Næstved Storcenter fremgår på naestvedstorcenter.dk https://naestvedstorcenter.dk/butikker/. Butikkerne modtager ikke dine personoplysninger. Der kan løbende ske udskiftning af butikkerne.

3.2. Dit samtykke til at modtage redaktionelle artikler og markedsføring kan altid tilbagekaldes, fx ved at sende en e-mail til kontakt@naestvedstorcenter.dk.

 

  1. Hvordan bliver jeg medlem?

4.1. Du bliver medlem ved at sende en SMS med teksten “NSC klip” til 1272. Du modtager en bekræftelse på dit medlemskab via SMS. Det koster alm. telefontakst.

 

  1. Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

5.1. Du kan til enhver tid og uden varsel opsige dit medlemskab. Ved din opsigelse mister du din ret til allerede tildelte klip, dog ikke klip som er ombyttet til værdikort, og som blot endnu ikke er indløst til gavekort. Du kan til hver en tid få dine klip igen hvis du tilmelder dig på ny. Kontakt da kontakt@naestvedstorcenter.dk.

 5.2. Hvis du tilbagekalder dit samtykke til at modtage markedsføring, anses det for en opsigelse af dit medlemskab.

 

  1. Hvad er dine forpligtelser?

6.1. For at Næstved Storcenter kan administrere dit medlemskab, er det vigtigt, at du sørger for opdatere dine kontaktoplysninger, herunder e-mail, telefon og adresse. Meddelelser sendt til dig, anses for at være kommet frem, når de kontaktinformationer, som du har oplyst, anvendes.

6.2. Ved returvarer forbeholder Næstved Storcenter sig retten til at fratrække klip på klippekortet.

 

  1. Hvordan opnår jeg fordele?

7.1. Ved køb for over 450 kr. i en af Næstved Storcenters butikker, dog ikke Bilka og Næstved Storcenter Centerinformationen tildeles du et klip pr.  bon ved henvendelse i Centerinformationen. Dvs. hvis du har købt for 2.000 kr. i en bon, tildeles du kun et klip.

7.2. Dit klip sendes til dig via SMS. I samme SMS, vil du få oplyst, hvor mange klip du samlet har optjent. Du kan altid ved henvendelse til Centerinformationen få oplyst, hvor mange klip, du har optjent.

7.3. Klip tildeles KUN den dag, som købet er foretaget.

7.4. Ved tildeling af det 10 klip fremsendes automatisk et værdikort til dig via SMS. Værdikortet kan, ved forevisning til Centerinformationen, ombyttes til et gavekort på 200 kr. til Næstved Storcenter. Vilkår for gavekort fremgår her https://naestvedstorcenter.dk/gavekort/

7.5. Værdikortet SKAL ombyttes til gavekort senest et år efter fremsendelse pr. SMS. Har du ikke ombyttet dit værdikort indenfor denne frist, bortfalder din ret til ombytning til gavekort. HEREFTER HAR VÆRDIBEVISET INGEN VÆRDI.

7.6. Ved tildeling af det 10 klip, og fremsendelse af værdikort, nulstilles dit klippekort automatisk, og et nyt starter.

7.7. Dit klippekort er personligt. Det er derfor ikke muligt at overføre dine klip til et andet medlem.

 

  1. Persondata

8.1. Næstved Storcenter behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik https://naestvedstorcenter.dk/privatlivspolitik/ Her kan du læse om dine rettigheder, herunder klageadgang, tilbagekaldelse af samtykke til markedsføring og indsigtsret.

 

  1. Ændring af vilkår

9.1. Næstved Storcenter har ret til at ændre disse vilkår og nedlægge Shop Club Fordelsklub med et varsel på 14 dage. Ved nedlæggelse af Shop Club Fordelsklub, bortfalder allerede tildelte klip samt værdikort, som ikke er indløst til gavekort.

Ændret den 10-01 2020