Er du festival-klar?

Har du fundet sæsonens festivaloutfit? Find inspiration til dit festivaltøj, et survivalkit og fem fede festivaler til sommer lige her.

Festivalsæsonen er allerede i gang. Klæd dig på til festen med praktiske sneakers, cool denim og fede farver. Det må nemlig gerne være lidt mere iøjnefaldende og farverigt, samtidig med at det selvfølgelig skal være praktisk og behageligt, så du kan være ude en hel dag.

Denim og pangfarvede detaljer

Hos kvinderne er det især denim, der (igen) dominerer festivallooket – og det må gerne være denim på denim med en cool denimkjole og denimjakke, eller et par fede lyse mom-jeans, en cool T-shirt og en åben cowboyskjorte.

Desuden kommer vi til at se masser af pangfarver som neongul, orange og pink i modebilledet og helt sikkert også på årets festivaler. Gå efter en farverig T-shirt, hvis du gerne vil vække opsigt, eller hop på tendensen med en taske eller et hårspænde i pink eller gul.

Safari-shorts

Mændene kan også sagtens hoppe i masser af denim, måske kombineret med sæsonens safariinspirerede shorts i kanvas og med store lommer. Det giver et casual udtryk, som passer perfekt med en bøllehat og et par solbriller til sommerens festivaler. Som en detalje er Vans altid en sikker vinder og en skoklassiker, som passer til de fleste looks.

Survival-kit til din festivaltaske

Vådservietter, håndsprit og en god powerbank kan redde mange kriser på en festival . Her er 10 ting, du kan putte i din taske for at klare dig sikkert og behagelig gennem enhver festival.

 1. Håndsprit
 2. Solcreme
 3. Vådservietter
 4. Solhat
 5. Tørshampoo
 6. Læbepomade
 7. Rejsestørrelser
 8. Vabelplaster
 9. Billige solbriller
 10. Powerbank

5 fede festivaller, du stadig kan købe billetter til:

 • Tinderbox:- 29. juni i Odense
 • Roskilde Festival: juni – 7. juli i Roskilde
 • Vig Festival:- 13. juli i Vig ved Odsherred
 • Langelandsfestival:- 27. juli i Rudkøbing
 • Wonderfestival:- 18. august i Allinge på Bornholm

Cool festivalitems, du kan shoppe i Næstved Storcenter:

You Who

T-shirt, Lazar Studio, 600,-

Neye

Taske, Saint Sulpice, 299,95 kr.

Intersport Seiffert

Sneakers, Vans, 649,95 kr.

Nielsen’s herre

Skjorte, Selected Homme, 399,95 kr.

H&M

Shorts, 199 kr.

Vero Moda

Regnjakke, 250 kr.

Message

Kjole, Global Funk, 699,95 kr.

qUINT

Jakke, The North Face, 800 kr.