Vi har lukketVi har åbent igen tirsdag 19/2-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu
Naestved storcenter image

Dinoerne er sluppet løs

TAG PÅ EN SPEKTAKULÆR REJSE GENNEM FORTIDEN

Lørdag 26/1 – søndag 24/2 2019

Oplev de gigantiske naturtro dinosaurer, som vil betage alle med deres livagtige bevægelser og farlige brøl. De gennemførte naturtro omgivelser, som de imponerende dinosaurer befinder sig i, får både børn og voksne til at føle, at de er i dinosaurernes uberørte forhistoriske miljø.

LEG OG LÆR

Denne imponerende tur tilbage i tiden inviterer til interaktiv oplevelse og læring, hvor børnenes fantasi får frit spil blandt oplevelsesskabende elementer.

FÅ DIT EGET DINO-BILLEDE

Børnene kan komme ind i det store dino-æg og lege, at de er en dino-unge, som kigger ud på deres mor og far, der kan tage et sjovt billede af deres lille dino-barn.

DINO-SLETTEN

Besøg Dino-sletten på Sydtorvet og lav din helt egen dino. På Dino-sletten kan børn og forældre sammen udklække dinosaurer og passe og pleje dem. Få også din egen dino-malebog tilsendt på e-mail.

SKATTEJAGT

Kan du finde de 8 dino-poster rundt omkring i centeret? Hvis du kan og finder frem til det hemmelige ord, kan du indløse dit skattekort og få en præmie i Centerinformationen. Du finder skattekortet ved Centerinformationen.