Dino Days

Der er masser af oplevelser og sommerferie-sjov i Næstved Storcenter, når vi holder DINO DAYS!

Hjælp os med at løse dino-mysteriet, gå på opdagelse blandt de farlige dinosaurer eller ta’ en rundtur efter små gaver og overraskelser i butikkerne med feriens sejeste børnebillet i hånden.

 

Sommerens aktiviteter

Feriens sjove børnebillet – UDSOLGT!
24. juni – 7. august i Centerinformationen

Ta’ på en hyggelig rundtur i centeret efter sjove overraskelser i butikkerne. Så skynd dig at få fingrene i feriens sjoveste børnebillet – de sælges i begrænset antal! Billetten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen 24. juni til 7. august, så længe lager haves (for børn op til 13 år).

Dino-udstilling
24. juni – 7. august

Tør du kigge en T-Rex dybt i øjnene eller hoppe ind i gabet på én? I sommerferien lader vi fortidens kæmpe dinosaurer overtage centeret. Kom helt tæt på dem, men pas på! De gigantiske naturtro dinosaurer bevæger sig og holder øje med alle, der lister rundt i centergangene. 

Skattejagt: Løs dino-mysteriet
24. juni – 7. august v. indgangen på Kurts Torv og Midtertorv

Hjælp dino-mor med at finde de 8 dino-unger, der har gemt sig i centergangene. Snup et gratis skattekort ved indgangen til Kurts Torv og Midtertorv, og find de 8 poster. Hver post gemmer på et bogstav, og når du har dannet det hemmelige ord, kan du hente en lille præmie i Centerinformationen.

Workshop: Lav din egen dino
9. juli kl. 11-15 på Nordtorv

Kunne du tænke dig at lave dit eget dinosaur-skelet, som du kan tage med hjem? Sammen med børnene laver Josephine fra Joseskrea alverdens dinosaur-skeletter af pasta. Kom og vær med – det bliver mega sjovt! 

Den store dino-quiz
24. juni – 7. august i Næstved Storcenters app

Test din viden i den store dinosaur-quiz. Måske bliver du Næstved Storcenters dino-ekspert og vinder et gavekort på 500 kr. til centerets butikker. Du kan få hjælp til svarene rundt omkring i centeret. Deltag i quizzen i Næstved Storcenters app.

Gratis ansigtsmaling
Søndage i uge 26-30 kl. 11-14 på Nordtorv

Bliv forvandlet til en nuttet dino eller en farlig T-Rex på få minutter, og skræm livet af mor og far. Vores søde ansigtsmaler står klar med penslerne på Nordtorv hver søndag i ugerne 26-30.

Gratis opgave-hæfte – INGEN PÅ LAGER!
24. juni – 7. august på Kurts Torv

Værsgo’ at tage et gratis dino-hæfte med hjem. Vi har fyldt det med farlige fakta, dino-hemmeligheder og brølende sjove opgaver til børn i alle aldre. Du finder hæfterne på Kurts Torv. ALLE HÆFTER ER UDLEVERET!

Tag dit eget dino-billede
24. juni – 7. august på Nordtorv v. Vinoble

Kom forbi Nordtorv og tag årets skøreste feriebillede i det store dino-æg. Deler du billedet på instagram med #næstvedstorcenter, deltager du i konkurrencen om et gavekort til Næstved Storcenter på 500 kr.

OBS!

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters medier. Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR (Databeskyttelsesforordningen).