Cool i gul

Gule sko, en gul kjole, en gul nederdel… En af sommersæsonens vigtigste farver er gul: Solgul, sommergul, pastelgul. Det er en rigtig energi-farve, som sparker lidt ekstra til sommerhumøret.

Vidste du, at gul er en farve, som er smuk til de fleste? Det handler blot om at vælge den tone, som matcher din hud og hårfarve – og heldigvis kommer sæsonens farve i mange nuancer fra sart gul til neon, så du kan finde en klædelig udgave. Gå efter den sarte gule, hvis du er meget lys i huden eller har rødligt hår, og hop på den knaldgule nuance, hvis du har en varm glød eller brunt hår.

Sådan bruger du den gule farve:

1. Gul og gul

Sommerens gule farve kan sagtens bruges tone i tone med både nederdel og top i samme farve, eller du kan vælge at sætte et par gule sko til den gule kjole, hvis du skal til sommerfest. Det giver en sommerlig wauw-effekt.

2. Gul og denim

Er meget gult for meget til dig, så match blot en lysegul skjorte med en af sæsonens andre store tendenser, cremehvid denim eller lyseblå denim. Denim toner nemlig den gule farve lidt ned og er helt perfekt til sommerens udendørs koncerter eller fester.

3. Gul detalje

Gul er også et spændende pift til dit look. Så prøv at tilføje en enkelt detalje i gul  – en fin gul taske, gule sko eller en hårspænde for at give dit neutrale outfit en sommervibe.

Her er 8 smukke gule items til din sommergarderobe:

ONLY

T-shirt, 139,95

Bahne

Taske, Farrow, 779,-

SOLO

Strik, Kaffe, 400,-

Skoringen

Stiletter, Vagabond, 800,-

Gina Tricot

Nederdel, 299,-

Zizzi

Kjole, 499,95

Nielsen’s dame afd.

Kjole, Fransa, 599,-

H&M

Blazer, 249,-